A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXIV)

sâmbătă, octombrie 9, 2021 19:08

Victor Ponta3 octombrie 2019

Ponta, tun de un miliard de euro dat Romaniei

România a pierdut, din cauza lui Viorel Ponta, următoarele sume imense de bani: 500 milioane de euro din nerambursarea datoriei Kaz Munai Gaz catre buget și 500 milioane de euro prin distrugerea Astra. Total: 1 miliard de euro.

Astra, nr. 1 in Romania, compania care tocmai cumparase filiala romaneasca a liderului mondial in asigurari, o companie care tocmai se extindea in citeva tari europene, pusă la pământ de mafia PSD.

Mulțumim Puie Monta, infractor ordinar din cauza căruia mor zilnic oameni în spitale, în accidente de circulație, iar românii din afară sunt umiliți de Puie Monta și PSD, ce reprezintă, chipurile, statul român, un stat ce trebuie să-și apere cetățenii din Diaspora, nu să-i umilească.

Potrivit ziarului Profit care a consultat surse din ASF, KPMG trebuia sa isi ia labele de pe Astra inca din luna martie 2016!

Mișu Negrițoiu, omul lui Ilici KGB Iliescu, jegul PSD-ist, ce vrea răul României

Consiliul ASF, format din 9 membri, a votat in luna martie inlocuirea KPMG din dosarul de lichidare a celei mai mari companii de asigurari din Romania cu 8 voturi pentru si unul impotriva! Ati ghicit, Misu Negritoiu, seful ASF este cel care s-a opus (din motive de „iubire” penala fata de Speranta KPMG-ului, sefa lichidarii!)

De ce încă avem, cu excepția DNA-ului, o justiție de căcat

Bomba este furnizata de ziarul Profit: Consiliul ASF a trimis aceasta cerere … TRIBUNALULUI Bucuresti! Incredibil, Justitia nu a tinut cont de aceasta cerere favorizind in mod ultra penal compania KPMG!

Cum este asasinată în continuare econimic România

Ca urmare, 4 companii de asigurari straine se vor infrupta din „cadavrul” Astra, un asasinat economic comis de KPMG-ul recuzat de catre ASF!

ALO DNA! Oare cine este judecatorul care a orbit in fata solicitarii ASF?!

Evident, KPMG, prin bunavointa Justitiei, va incasa peste 1 milion de euro fiindca a lichidat ceva ce nu trebuia lichidat niciodata: Astra, nr. 1 in Romania, compania care tocmai cumparase filiala romaneasca a liderului mondial in asigurari, o companie care tocmai se extindea in citeva tari europene.

KPMG si Tribunalul Bucuresti au profitat de faptul ca Adamescu Senior a fost bagat la zdup pe o alta speta si, ca niste hiene care simt singele, au pus in pericol soarta a peste 4,5 milioane de romani asigurati la Astra, precum si citeva zeci de intreprinderi strategice asigurate tot de Astra.

Totul pe ruta Ponta-Rusanu-Negritoiu-KPMG-Justitie!

Pierzatorii sint romanii, Fondul National de Garantare (adica tot banii romanilor!) si ASF-ul peste care Justitia a trecut cu tancurile sovietice! KPMG a fost mai presus de Lege!

Daca DNA nu va interveni de urgenta atunci nicio Banca din Romania nu va mai fi sigura! Si tare ma tem ca urmatorul atac se va da la CEC sau la vreo alta companie mare romaneasca din afara domeniului bancar!

Astra a murit, milioane de romani vor fi pagubiti in timp ce Ponta, Rusanu, Negritoiu, Speranta-sefa KPMG si unul sau mai multi judecatori sint in libertate! Au distrus o afacere romaneasca de peste 500 de milioane de euro, o companie care era reasigurata in Marea Britanie si Elvetia la companii de prestigiu, nu la niste amarite de casute postale!

In sfirsit, Astra era o companie strategica care ar fi trebuit sa fie ajutata de catre Stat, daca intradevar avea probleme! Dar va reamintesc ca „asasinatul” Astra a inceput cu declaratiile belicoase ale killerului Ponta iar sluga Rusanu a „descoperit” brusc ca Astra ar avea nevoie de 10 milioane de euro! E ca si cum acuzi un miliardar ca nu are 500 de lei in buzunar! Iar cind Adamescu senior i-a inchis gura lui Rusanu, virind 15 milioane de euro in contul Astra, a intervenit KPMG care, fara sa explice nimic, a „determinat” ca mai trebuie niste bani… Repet, exact cind Astra Nr.1 in Romania cumpara pe Nr.1 Mondial!

Alo DNA! Ce v-am povestit aici este exact de talia Kaz Munai Gaz: Romania a pierdut 500 de milioane de euro prin distrugerea Astra, exact cit a pierdut din nerambursarea datoriei Kaz Munai Gaz catre buget! Putem spune ca Ponta a dat un tun Romaniei de 1 miliard de euro! Iresponsabilul il ura pe Adamescu si ziarul lui, Romania Libera, asa cum ne uraste pe noi romanii! (Radu Moraru)

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu