A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLX)

duminică, octombrie 3, 2021 13:14

Spital, Palazu Mare, Constanta22 septembrie 2019

Secția de psihiatrie (Palazu Mare) a Spitalului Județean din Constanța

Ce lasă în urmă mafia PSD-istă: o ţară făcută praf, cu datorii de peste 100 de miliarde de euro, în care hoţii din politică, având averi cumulate de ordinul miliardelor de euro, sunt liberi şi nimeni nu-i întreabă de sănatate, fără să se pună vreun moment problema confiscării averilor furate.

Vi-l mai amintiţi pe mafiotul PSD-ist Radu Mazăre, acest borfaş drogat, ce a furat de-a rupt în Constanţa, şi care şi-a câştigat mandatele de primar oferind pomeni ţiganilor şi altor jeguri din ce în ce mai numeroase în România? Ei bine, aşa arată un spital din Constanţa lui Mazăre şi a lui Nicuşor Constantinescu, un alt mafiot din gaşca borfaşului Mazăre, cel care venea cu tot soiul de paraşute la vot, slăvind urmaşul Partidului Comunist Român, PSD-ul mafiot.

Aşadar, dragii mei, de asta PSD-iştii sunt nişte criminali de trebuie aspru pedepsiţi: în timp ce ei huzuresc, trăind în lux din cauza banilor furaţi, bolnavii din România mor cu zile în astfel de spitale. PSD-ul, urmaşul PCR-ului, este cel mai mare blestem pentru România! Nici hunii, goţii, vizigoţii, longobarzii şi alte naţii migratoare ce au mai trecut pe la noi nu au furat şi distrus într-un asemenea hal acest teritoriu aşa cum au făcut şi fac PSD-iştii.

18 septembrie 2019

Winston Churchill: „Socialiştii sunt precum Cristofor Columb: atunci când pleacă, nu ştiu încotro se duc, iar atunci când ajung, nu ştiu unde se află.”

Winston Churchill: „Imperiile viitorului sunt imperiile minţii.”

Winston Churchill: „Cel mai important lucru în educaţie este pofta de învăţătură.”

Citat Winston Churchill

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu