A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXII)

duminică, octombrie 24, 2021 13:11

De la stanga: Ion Iliescu si Nicolae Ceausescu31 octombrie 2019

Ceaușescu Nicolae a făcut parte din aparatul represiv al Moscovei ce a instaurat comunismul în România

Ceaușescu nu a apărut din neant, ci a făcut parte din echipa criminalilor Gheorghiu-Dej și/sau Ana Pauker, cei care au adus teroarea rusească în România.

Se spune, chiar, că Ceașcă a fost “fetița” lui Gheorghiu-Dej, în pușcărie, asta fiind explicația pentru care Dej l-a lasat urmaș pe cizmarul care avea să înfometeze și să izoleze România de lumea civilizată.

Majoritatea politicienilor PSD-iști, foști FSN-iști, foști PDSR-iști, provin din nomenclatura comunistă, provin din rândurile ofițerilor de Securitate, din rândul turnătorilor la Securitate.

Ei sunt, în fond, urmașii comuniștilor, vopsiți în culorile social-democrației, despre care Lenin spunea că reprezintă copilăria comunismului.

Ei au învățat să fure și să mintă în comunism si i-au învățat si pe cei mai tineri, precum Puie Monta, Viorel Ponta pentru prieteni, să facă așa ceva.

Comunismul a fost o industrie a corupției și PSD-iști au dus mai departe flacăra corupției și hoției.

Mafiotul Adrian Năstase a aplicat, în fond, metodele bolșevice de îmbogățire, știut fiind faptul că doar nomenclaturiștii comuniști puteau fenta legile și doar ei erau stăpânii României.

Revenind la Ceașcă, acesta a avut un rol important în exterminarea elitelor românești, după 1944, doar nu credeți că Moscova l-a acceptat secretar general al PCR doar pentru faptul că era mic de statură.

Și ca să vedeți cum gândea cizmarul criminal despre intelectuali, vă recomand articolul (https://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ceau-escu-intelectualii-tr-iesc-spinarea-clasei-muncitoare): Ceaușescu: “Intelectualii trăiesc pe spinarea clasei muncitoare”.

La fel ca PSD-iștii de azi, comuniștii de ieri urau libera exprimare, urau intelectualii, îi numeau “paraziți” și doreau exterminarea lor

Suntem revoltați, din motive justificate, de faptul că mafiotul Dragnea, președintele PSD-ului, dorește reinstaurarea cenzurii în România. Ba mai mult, acest pușcăriaș nenorocit anunță că îi va reclama la serviciu pe românii care critică PSD, ca să fie dați afară. Nimic nou sub soare, dacă privim ecuația în integralitatea ei, cu PSD urmașul Partidului Comunist Român(PCR). Iată câteva idei ale tovarășului Gheorghiu-Dej, omul care s-a dus la Moscova și i-a lins tălpile lui Stalin pentru a ajunge stăpânul României, în legătură cu intelectualitatea românească.

  • Gheorghiu-Dej despre intelectualii rebeli: Trebuie văzut aici şi cu organele de stat, pe teritoriu, să vadă cine sunt cu manifestări duşmănoase şi cu ocazia aceasta trebuie aduşi pe ring, boxaţi bine, făcuţi knock out şi eliminaţi (vedeți prima legătură).

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu