A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXX)

duminică, octombrie 24, 2021 6:07

PSD = ciuma rosie = cancerul Romaniei29 octombrie 2019

Pentru a scăpa de puşcărie, mafioţii din PSD au schimbat legile justiţiei în favoarea infractorilor. Imi spunea recent un poliţist, cu amărăciune şi indignare justificată, că s-a ajuns în situaţia aberantă ca infractorul să aibă de două ori mai multe drepturi, trecute în lege, decât victima sa.

Celor care votează PSD = ciuma roşie = mafia le doresc să fie vizitaţi de criminalii eliberaţi din puşcării de PSD, poate doar aşa vor înţelege caracterul eminamente criminal al acestui aşa-zis partid politic, de fapt o gaşcă de mafioţi ce a distrus şi a furat tot în România.

28 octombrie 2019

Viorica Dăncilă, cel mai cretin prim-ministru din istoria României. Nici măcar comuniştii nu îndrăzneau să puna prim-ministru un analfabet. Dar, în neocomunismul instaurat în România de criminalul Ion Iliescu, a îndrăznit aşa ceva mafiotul puşcăriaş Liviu Dragnea. După ce, prima dată, a încercat să pună o musulmană şi nu i-a ieşit.

Viorica Dancila

28 octombrie 2019

PSD = ciuma roşie = mafia, cancerul României

Deşi este evident că cei care votează PSD – sau intenţionează s-o voteze pe imbecila Dăncilă la alegerile prezidenţiale – urăsc România, mă-ntreb uneori câtă prostie, câtă ignoranţă, câtă răutate şi câtă lipsă de umanitate poţi avea să votezi un grup infracţional, cum este PSD-ul, ce a îndatorat România până peste cap, fără să construiască nimic în această ţară.

PSD = ciuma rosie = cancerul Romaniei

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu