A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXIX)

miercuri, octombrie 20, 2021 6:29

Sat in Romania comunista
27 octombrie 2019

Chiar dacă se putea face mult, mult mai mult după 1989 în România, în multe sate româneşti s-a pus pietriş pe uliţe, s-au mai şi afaltat uliţe etc. Evident, omul sfinţeşte locul, aşa încât sunt şi locuri în această ţară unde, în 30 de ani, (ne)oamenii nu au făcut nimic şi uliţele arată şi astăzi ca în comunism.

Se pare, însă, că pentru jegurile nostalgice după comunismul barbar şi criminal, acolo unde hoţia şi corupţia era mod de viaţă, aceste comparaţii nu contează.

27 octombrie 2019

Această pagină a fost blocată 7 zile deoarece postacii ciumei roşii, sau alte jeguri nostalgice după comunismul barbar şi criminal, au raportat-o. Dar, nu-i aşa, nu mor procurorii când vor infractorii. Moarte ciumei roşii! La puşcărie cu mafioţii din PSD!

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu