A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXVIII)

duminică, octombrie 17, 2021 7:01

PSD = ciuma rosie = cancerul Romaniei18 octombrie 2019

PSD = ciuma roşie = mafia, cancerul României

Eu cred că un criminal nu trebuie eliberat anticipat. Altfel, dacă faci aşa ceva, cum a făcut ciuma roşie, te pişi efectiv pe durerea celor apropiaţi victimei, te pişi pe noţiunea de “dreptate”, te pişi pe orice formă minimală de justiţie.

Eu cred că cel care conduce un autoturism fără permis sau sub influenţa alcoolului sau drogurilor este un potenţial criminal, care, mai devreme sau mai târziu, va ucide. Dacă-l eliberizi, cum a făcut mafia roşie, adică PSD, scuipi pe noţiuni precum “prevenţie”, “siguranţă în trafic” etc.

Nu există o pedeapsă suficient de mare pentru ce au făcut ciumaţii roşii din 2016 până astăzi, mai ales în perioada în care mafiotul Dragnea era în libertate şi avea PSD-ul la şliţul său.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu