A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXIII)

luni, octombrie 25, 2021 7:04

Badalau, PSD
9 noiembrie 2019

Si o colectie de texte postate in ultimii ani. Anii de groaza 2017, 2018, 2019, cu PSD = ciuma rosie = mafia la conducerea Romaniei.

Oricum o dai, ăștia de la PSD nu sunt întregi la cap. Cred ca singura explicație pentru ce au fost in stare sa facă e ca sunt niște provinciali care au văzut niște filme despre conspirațiile politice și li se pare ca sunt in stare sa joace in House of Cards sau mai știe ce prostie de fantezie hollywoodiană.

Sa crezi ca poți provoca o răzmerița in piața, sa o prezinți ca fiind război civil, o acțiune a statului paralel care vrea sa răstoarne guvernul in condițiile in care trăiești in era informațiilor totale înseamnă ca ești prost. Sa crezi ca peste 100.000 de oameni nu vor filma și nu vor vorbi despre manipularea și agresiunea jandarmeriei înseamnă ca trăiești pe alta lume. In Bucuresti, unde doarme lumea cu telefonul sub perna, unde drama zilnică e sa ai rețea slaba.

Sigur, slugile din instituțiile statului i-au servit urgent și le-or fi spus ca ideea e grozava. Nu e mare lucru sa bati sute de oameni, sa gazezi femei și copii, sa tragi cu tunul cu apa in oameni nevinovați, sa intri cu caii jandarmeriei printre mame cu copii. E ușor sa faci așa ceva, mai ales când ești prost și sluga. Dar e imposibil sa le închizi gura și sa manipulezi 100.000 de oameni care sunt conectați permanent la net.

PSD, ești prost, ești ticalos, ești nevolnic. Trăiești din prostia unor oameni care așteaptă pomana și a unor slugi pe care le lași sa fure ca sa te servească. PSD, ești o mizerie. Ești o rusine.

Dan Ionescu
2018

Mircea Marian (ziarist) despre Slugărel Toader: “Bilanțul lui Tudorel, la început de 2019:
– a emis o ordonanță de urgență pe care după doar două săptămâni a corectat-o prin altă ordonanță de urgență
– a scos în stradă și a provocat greve ad-hoc în mai toate parchetele și instanțele din țară
– a ridicat acreditările ziariștilor care îi puneau întrebări
– se ceartă pe FB cu infractorii de rangul 2
– publică cimilituri pe care le șterge după 2-3 ore
– și-a făcut operație estetică și și-a scos circa 90% din negi
Miniștri ai Justiției aflați în slujba mafiei, da, au mai fost. Dar așa un șoarece murat numai cu o proastă ca Viorica se putea nimeri.”

Ca sa intelegeti de ce TREBUIE SA IESIM LA VOT:
Cristi Mates:
„Băgați la cap ce spune Crina că așa este. Și să vă iasă din cap fumul de hașiș politic de la europarlamentare.
221 de parlamentari PSD
1700 de primari PSD
28 președinți de Consilii Județene PSD
17 000 de consilieri locali PSD
Guvern PSD
Extindem:
– 221 de parlamentari înmulțit cu 5 consilieri, înmulțit cu familiile lor, cu șoferii și cu cei de la celălalt capăt al furtunului, care-i așteaptă în teritoriu cu bani, legi dedicate și soluții de făcut prăpăd acoperit legal.
– 1700 de primari înmulțit cu 200-400 de angajați, înmulțit cu familiile lor, înmulțit cu asistații și cu toată turma care suge din fiecare primărie din țară câte ceva, plus oamenii de afaceri ai locului.
– 28 de CJ-uri, adică 28 de state în stat, fiecare cu „armata” lui fidelă și mufată la banul public.
– 17 000 de consilieri locali înmulțit cu 100 000 de promisiuni lăudăroase menite să-i țină cap de listă în comunități, să le zică lumea sărutmâna pe drum și să-i asculte de frică ori de fraieri.
– Guvern, adică BANII!
E un minim ce reușesc eu să desenez aici, ițele sunt nesfârșite și nevăzute, nu știi cine-ți ia capul pentru vreun interes sau sinecură. E o pânză deasă, ca de păianjen.
Ce vreau să zic? Oamenii aceștia mulți din PSD n-au alte șanse să-și ducă viețile decât mufați la banul public. Dacă armata asta nu-și bagă candidatul în turul doi al prezidențialelor, riscă pierderea localelor și a parlamentarelor, adică riscă locurile de muncă și șpăgi și banii de la buget. Riscă VIAȚA, că alta nu știu cum să aibă.
N-or să permită unui partid fără structuri în teritoriu și cu membri câți urmăritori am eu pe facebook să le ia viața. Vor lupta!”

8 noiembrie 2019

O analfabetă şi o imbecilă care a distrus educaţia din România, prin exemplul personal şi nu numai: elevii de clasa a VII-a nu au nici astăzi, 8 noiembrie 2019, manuale de matematică.

De ce n-au mai fost postări în ultimele zile? Această pagină a fost blocată, fiind raportată de jegurile plătite de PSD = ciuma roşie = mafia!

Viorica Dancila

1 noiembrie 2019

Pagină blocată 7 zile din cauza jegurile care urăsc libertatea de exprimare!

Pagina blocata

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu