A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLX)

duminică, iunie 13, 2021 16:25
Posted in category Mass-media

Ion Ratiu13 aprilie 2019

Ţărăniştii români sunt incompatibili cu Republica Securistică România

Urmaşii Partidului Naţional Român din Ardeal, una dintre forţele politice româneşti care au înfăptuit Marea Unire din 1918, ţarăniştii români, ucişi, închişi, torturaţi, prigoniţi şi exilaţi de comuniştii rusofoni după 1945, au sperat că după 1989 îşi vor regăsi ţara pierdută. Din păcate pentru ei, dar şi pentru noi, neocomuniştii şi securiştii, veniţi la putere în România după Revoluţie, au avut grijă să simtă din plin Răul în esenţă pură. Bătuţi de minerii-securişti, trataţi ca trădători, tocmai ei, cei care au suferit cumplit pentru această ţară, ţarăniştii români ne privesc doar din cărţile de istorie. Şi nu putea fi altfel într-o ţară de creiere spălate 50 de dictatura comunistă. Atunci când poetul grohăitor Adrian Păunescu îl calomnia în ultimul hal pe Corneliu Coposu, spunând că a fost turnător la Securitate, era evident că martirii neamului românesc nu aveau nici o şansă în meciul cu securiştii deghizaţi în democraţi. Aceste gunoaie bolşevizate au adus în România ‘democraţia originală’, ale carei efecte le vedem astăzi. La umbra acestei ‘democraţii’ au răsărit personajele care au aruncat România în cea mai cruntă criză morală din ultimul secol, probabil. Dar cine au fost ţărăniştii, pe care noi nu am avut privilegiul să-i înţelegem, obturaţi fiind de muntele de ură pe care securiştii l-au ridicat după 1990? În cele de mai jos, avem o scurtă descriere a lui Ion Raţiu.

Cititi integral aici.

13 aprilie 2019

Poza de mai jos nu este un trucaj. Şi mesajul ei este dureros de real: ciuma roşie ucide copiii României în spitale. PSD ucide adulţi în spitalele Romaniei. Ciuma roşie trebuie eliminată! Puşcăriaşul Dragnea este un criminal, un mafiot şi un hoţ care scoate cu arcanul jegurile societăţii la mitinguri unde să delireze precum ultimul dictator comunist, Nicolae Ceauşescu. Ce va lăsa în urmă limbricul roşu Liviu Dragnea? O ţară făcută praf, reîntoarsă la modul de viaţă tribal, specific societăţilor înapoiate (Rusia, Turcia etc.). Doar că România este în Europa, unde este greu să aplici metode nord-coreene de îndobitocire şi izolare. Ceaşcă nu a reuşit! Va reuşi repetentul Dragnea? Nu cred! În cazul în care va încerca, România va rămâne cu zonele ţiganizate şi furate, îndobitocite şi jefuite din sudul României, Oltenia şi Muntenia. Nordul şi vestul se vor desprinde din noua republică otomană România, cu capitala în Teleorman.

Copii, cancer, Romania

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu