A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXI)

vineri, iunie 18, 2021 7:02

Alimentara in comunism14 aprilie 2019

Margaret Thatcher: „Socialismul nu durează decât până se termină banii altora.”

Winston Churchill: „Socialiștii sunt precum Cristofor Columb: atunci când pleacă nu știu încotro se duc, iar atunci când ajung, nu știu unde se află.”

Leszek Kolakowski: „Minciuna este sufletul nemuritor al comunismului.”

Grasii PSD-ului, reprezentanti legitimi ai lihnitilor

Dacă mafia PSD-istă ar organiza vreo defilare gen “defilarea bolșevică de 23 august 1944”, ziua în care România a fost predată pe tavă rușilor, pentru un jaf de 45 ani, la tribună ar trebui să se afle numai grași. Așa arată liderii PSD: îndopați și fazandați care, de fiecare dată când deschid gura, promit costelivilor că vor fi alături de ei. Iar slabii stau și-i ascultă cu gura căscată, deși grașii stau mereu la tribună, alături de bucate alese, în timp ce slabii abia daca au ce pune pe masă. După cum arată rezultatele ultimelor alegere, numărul grașilor care și-au asumat nobila misie să se bată pentru soarta slabilor este în creștere. Cu cât sporește masa nemâncaților, cu atât mai umflați arată liderii PSD.

Medicii afirmă că unul din motivele tendinței de puhăvire este supărarea. Privite lucrurile în această matrice, putem spune că masivii și pântecoșii mafioți PSD-iști sunt în situația să pleznească în curând de supărare. Se spune că rotofeii au suflet bun. Numai că asta este valabil pentru grașii din naștere. Cei născuți slabi și cu creierul cât o nucă, precum un eșantion important dintre parlamentarii PSD, și deveniți grași după ce au scăpat la țâta banului public, au exact același suflet ca pe vremea când erau slabi, needucați, lacomi și toate alea. Și daca kilele de șorici în plus sunt doar problema amantelor de 20 de ani, nevoite să facă dragoste cu porci care transpiră din greu (sexul oral nu se pune), trist cu adevărat pentru această țară este încercarea continuă a grașilor din PSD de a-i menține lihniți pe slabii care-i votează, nu cumva, Doamne ferește, să rămână umflații fără electoratul fidel al celor costelivi. Nu de alta, dar dacă grasul îl înțelege pe slab, slabul abia dacă mai are puteri să-l admire pe gras. Așa stând lucrurile, înțelegerea prezentului rămâne tot în sarcina grașilor.

Vedeti si aici.

PSD

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu