A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXII)

duminică, aprilie 11, 2021 10:15
Posted in category Mass-media

De la stânga: Radu Duda, Ion Iliescu, Regele Mihai21 decembrie 2018

Radu Duda: „Democrația Occidentală e cauza involuției societății românești”

Radu Duda spunea intr-un interviu din 2012 ca sursa a cam tuturor relelor si a inapoierii Romaniei post-comuniste este democratia occidentala.

Nu iliescu, nu PSD (continuatorii Partidului Comunist Roman), nici macar Kakarau, aliatul lor, nici securistul Voiculescu. Nici Pușcărilă. Nu lipsa lustratiei si faptul ca tortionarii comunisti isi mananca pensiile astronomice in liniste, adica aia care aruncau in inchisori si in fata plutonului de executie pe monarhisti.

Nu, de vina pentru inapoierea Romaniei este democratia occidentala.

Cum sa nu il iubeasca Putin, cum sa nu il iubeasca Antena 3, cum sa nu devina monarhisti toti aia care in urma cu 20 de ani il cautau pe Coposu de masini de scris si droguri si il aplaudau pe iliescu cand il fugarea pe fostul rege Mihai pe autostrazi?

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu