A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXXVII)

marți, mai 4, 2021 16:32
Posted in category Justitie

Mafiotii anti DNA3 februarie 2019

Noi suntem DNA, iar Ei sunt mafiotii Ghita, Ponta, Udrea si restul

“Țara este norodul, nu tagma jefuitorilor”, spunea bine Tudor Vladimirescu, atunci când se referea la fanarioții care furau pe rupte, în timp ce norodul făcea foamea. Azi putem spune oarecum la fel: tagma jefuitorilor de bani publici nu reprezintă țara, ci niște paraziți ce trebuie îndepărtați de pe corpul bolnav al societății de azi. Manipulați de televiziuni, mulți români nu înteleg un lucru elementar: procurorii, DNA-ul în general, ne apără pe noi toți, apără binele public, împotriva mafioților care vor să ne aducă la sapă de lemn. Acel procuror care înfundă un politician corupt merită statuie pe aleea libertății și prosperității, doarece el face operația necesară vindecării de sărăcie a societății românești. O țară coruptă este o țară săracă, băi populime, așa încât nu stați deoparte la “meciul” DNA – mafioții României, ci săriți în apărarea procurorilor, deoarece ei sunt ultima speranță a noastră în lupta contra mafiei ce a pus stăpânire pe România.

Laura Codruța Kovesi: “Noi suntem DNA și nu ne lăsăm intimidați de corupți”

Îmi place Laura Codruța Kovesi. Am văzut-o recent la televizor și cred că este cu multe trepte peste toate jegurile care apar pe sticlă în Românica. Mai cred că în această țară de ciobani și țigani unele femei dau dovadă de mult mai multă bărbăție și curaj decât așa-zișii bărbați de stat. Monica Macovei, pe care am votat-o în primul tur al prezidențialelor, sau Laura Codruța Kovesi sunt mult mai demne de respectul nostru decât toate curvele de politicieni, care și-au vândut integritatea și moralitatea. Adevăratele curve ale României nu sunt fetele de pe centură (acestea sunt cinstite în felul lor, primesc bani după cât “muncesc”) ci jegurile de politicieni care nu numai că primesc bani mulți fără să muncească, dar mai și fură de sting, iar apoi se plâng de faptul că au control judiciar sau arest la domiciliu, ceea ce este frectie la un picior de lemn, pentru corupți existând un singur “tratament” util, aplicabil în China: glonțul.

Mai țineți minte cum ne îndemna Elena Udrea să-l votăm pe Viorel Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale?

Mi-aș dori să spun ceva pozitiv de Udrea, dar nu pot. Când o văd la televizor, la postul mafiotului Sebastian Ghiță, România TV, dar nu numai, realizez în ce țară de căcat suntem, dacă ecranele televizoarelor sunt invadate de asemenea gunoaie, care ne mai țin și predici. S-a ajuns ca Udrea și Ponta să aibă aceleași discursuri în privința DNA și a faptului că România a devenit, cică, stat polițienesc. Wau! Aceste jeguri vor să fure și să nu pățească nimic. Acești țigani (unii spun că Udrea este țigancă) au un tupeu greu de imaginat: după ce sunt acuzați cu probe de tunuri financiare din bani publici, apar la tembelizor și ne explică teoria chibritului, cum le sunt lor încălcate drepturile. Dar norodul nu are drepturi, jeguri ordinare? Românii nu au dreptul să aibă spitale dotate, ce azi există mai putin din cauza faptului că mafioții au furat la greu din banii publici? Românii nu au dreptul să aibă șosele moderne, școli moderne etc.? De ce mafioții au dreptul de a fura, fără a păți nimic, iar oamenii obișnuiți trebuie să accepte această stare de lucruri? Că așa vrea mafiotul Tăriceanu? Sau Sebastian Ghiță?

DNA, DNA, salvează-ne țara! De mafioți, hoți și bandiți, numiți generic politicieni.

Vedeti si aici.

2 februarie 2019

Ce să facă şi pocăiţii ăştia, din cultele neoprotestante? Dacă tot li se pare barbar să tragă cu arma, o fi mult mai plăcut pentru ei să-i facă borfaşului dictator Liviu Dragnea un sex oral de calitate.

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu