Oda pensionarului iliescian

sâmbătă, iunie 27, 2015 15:17

Pensionarul iliescian

 • Dacă nu erai tu, pensionar cu creierul spălat de bolșevici înainte de 1989, ieșit la pensie anticipat, pe la 45 de ani, prin grija bolșevicului criminal Ilici “KGB” Iliescu, țara mea, si a ta, nu era ultima curcă din UE. Putea semăna cu Polonia, de exemplu.
 • Dacă nu erai tu, pensionar iliescian, după numele tătucului pe care l-ai votat întruna și care a distrus România, și pe români, țara ta, și a mea, ar fi avut o altă față, nu cea de azi, în care Mafia face legea.
 • Odă ție, pensionar comunist, cel care, în lipsă de altceva mai bun, ai crezut toate gogoșile Latrinei 3 și, prin (in)acțiunile tale, ai legitimat regimuri criminale ce au furat tot în România.
 • Cinste ție, pensionar iliescian, care prin atitudinile tale ai dat mafioților toporul în mână, iar aceștia au asasinat, cu sânge rece, România.
 • Odă ție, pensionar fără principii, fără demnitate și fără onoare, care ți-ai vândut votul și țara pe 50 de lei mai mult la pensie.
 • Necinste ție, pensionar iliescian din învățământ, care nu ai avut minima decență să te luminezi după 1989, preferând comoditatea principiilor criminale, induse în mintea ta de către dictatura comunistă.
 • Rușine ție, pensionar iliescian din învățământ, care nu ai tresărit nici un moment atunci cand examenele naționale erau fraudate masiv, contribuind din plin la formarea societății corupte și mafiote de azi.
 • Odă ție, pensionar iliescian, cel care ți-a crescut și educat copiii, și nepoții, cu limba în fundul dictatorului care a izolat și înfometat România, ultimul stalinist al Europei.
 • Cinste ție, pensionar iliescian, care ai văzut golani peste tot, dar nu ai avut nici o tresărire atunci când adevărații golani, mafioții partidului votat mereu de tine, au jefuit tot în România.
 • Rușine ție, gunoi ordinar, care prin tot ce ai făcut ai adus mafia la putere. O mafie care te lasă să mori în spitale nedotate, care ți-a alungat copiii în alte țări, în România fiind din ce în ce mai greu.
 • Odă ție, cel cu părul alb, care ți-ai vândut glia și bucata de pământ lasată ție prin sânge și sudoare pe câțiva lei în plus la pensie.
 • Pensionar iliescian, atunci când va fi să mori, ar fi bine să te întrebi ce ai făcut bun pentru această țară, dacă 25 de ani s-a distrus și s-a furat în România. Și o javră nenorocită ca tine, o larva având supraviețuirea ca unic scop în viață, a contribuit din plin la cum arată România azi.
 • Oricum, respectul meu nu o să-l ai niciodată. Nu-l meriți, pentru răul imens făcut acestei țări prin votul și inacțiunea ta. Motivele nu contează. Contează doar faptele. Iar pe tine faptele te aduc la ultimul nivel al degradării umane. Până și un câine are mai multă demnitate și onoare. Nu meriți nici măcar scuipatul meu. Ai ucis speranța într-o altă lume pentru această țară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Oda pensionarului iliescian”

 1. De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 14:47

  […] Oda pensionarului iliescian […]

 2. Cum sunt promovati in Romania tradatorii de neam si tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 12:08

  […] Oda pensionarului iliescian […]

 3. Alexandru Dascalu says:

  ianuarie 16th, 2016 at 18:40

  Sunt pensionar, am 60 de ani, si IMI PLACE ARTICOLUL TAU! Am aceeasi parere! Nu uita de cei pe care i-a educat produsul infinit al socialismului romanesc: cunosc zeci de tineri (ne-)educati de acesti mosi besiti (e expresia pe care o folosesc eu la adresa generatiei mele) care au aceleasi principii ca si parintii, bunicii lor. Au invata regulile de baza ale supravietuirii in Romania: spaga, ipocrizia, pacaleala, comportamentul marlanesc! Si nu glumesc! (Ponta, toata sleahta agresiva a profitorilor tineri din psd, unpr, Antene, Ghita tv, sunt pensionari?) Uita-te bine in jur! Acesti „pensionari” au cacat o increngatura intreaga de monstrii! Alexandru Dascalu, Bucuresti

 4. Pensionarii de ieri si de azi, generatiile care au demolat Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2016 at 11:49

  […] Oda pensionarului iliescian […]

 5. popovici vasile says:

  februarie 20th, 2017 at 20:53

  Pensionarii iliescieni nu sunt numai cei care au lucrat in fabrici si uzine,pe ogoarele patriei ,ci si „intelectuali”care au pus botul pe timpul lui Nea Nicu,care umblau cu soparlica pentru o semnatura pe statele de plata ale securitatii,cei care au reusit prin propaganda sustinuta sa determine multi tineri(nepoti de ai lor) sa creada ca pe timpul lui Ceausescu se traia mai bine.

Adauga un comentariu