A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCVI)

miercuri, ianuarie 10, 2024 17:50
Posted in category Mass-media

Regimul PSD-ALDE8 ianuarie 2024

Aşa arăta regimul criminal PSD – ALDE!

Asta fac interlopii din Chiajna, protejaţi de primarul mafiot din ALDE!

Şi jegul criminal de Tăriceanu, fondatorul ALDE, a fost 4 ani preşedinte PNL şi premierul României!

Aşa arată Poliţia care nu face nimic, în ţara pupătorilor de cadavre (moaşte)!

Femeie cu un copil în maşină ameninţată şi înjurată de ceafa groasă protejată de mafioţii din politica locală!

Jurnalist lovit şi ameninţat în plină zi, pe spaţiul public, precum în Columbia lui Escobar din anii ’80 (Columbia de astăzi s-a mai civilizat în comparaţie cu Românika)!

Hai patrihoţii, nişte drapele tricolore şi „Mândri că suntem români”!

Mi-e scârbă tot mai mult de această ţară! România = republică bananieră, aflată la şliţul mafioţilor din politică, unde orice interlop te poate agresa, înjura, lovi, chiar ucide fără să păţească nimic.

Ţara asta nu va ajunge nicăieri. Genetic, „boborul” român este alterat, precum ruşii. Mai ales „boborul” cretin-ortodox, dacii liberi şi alte lighioane.

Suntem ultimii viermi de pe această planetă, din moment ce PSD este cel mai votat partid din România, după tot ce a făcut din 1989 încoace!

Şi da, românii îşi merită soarta! Încă trăiesc bine (din împrumuturi externe) la cât de alterată este această naţie!

Cei puţini, sub 50%, care încă nu au emigrat devin victimele statului român impotent, corupt, ratat, eşuat, criminal, religios!

Nu, această ţară nu se va face bine niciodată. Spunea bine Octavian Goga: „România, ţară de secături (…)”

8 ianuarie 2024

Facebook România, adică interfaţa în limba română a reţelei de socializare „Made in USA”, Facebook, este administrată, spunea cineva odată, de o firmă din Iaşi.

În jumătatea din Moldova istorică, aia nefurată de ruşi, dacă ataci comunismul şi pe criminalul Ceauşescu (un produs al comunismului rusesc) ai mari probleme. Aşa încât, nu putea face excepţie Facebook-ul.

Angajatului român care m-a restricţionat fără să-mi spună de ce (exact, nu cu generalităţi aberante) îi doresc (dăruiesc) multă m*ie.

Pe pagina principală a profilului, nu apare nimic despre eventuale restricţii aplicate contului. La Iaşi şi-n Moldova de la vest de Prut e ca la ruşi: dacă are chef tătuca Putin să te omoare, mori rapid. Dacă are chef angajatul român al Facebook-ului să te blocheze, blocat eşti.

Mă amuză teribil ce-i care-l înjură pe boss-ul Facebook, Mark Zuckerberg. Băieţi şi fete din Românika, cele 10 milioane de conturi Facebook din România, 99% neblocate/nerestricţionate, sunt cantităţi neglijabile din numărul total de conturi active Facebook, undeva spre 3 miliarde. Chiar crede cineva că Mark Zuckerberg se ocupă personal de blocări/restricţionări pe Facebook?!

Trăind în România anului 2024, eşti contemporan cu hoţia, prostia şi nostalgia comunistă. Şi cel mai bine se va vedea asta la vot şi se vede pe Facebook.

Restrictie Facebook

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu