A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCVII)

luni, ianuarie 15, 2024 20:20
Posted in category Mass-media

Rusi, Stalin13 ianuarie 2024

Scriitorul Sorokin: „Cadavrul lumii sovietice nu a fost îngropat în anii 1990 și de-aceea a continuat să putrezească într-un ungher, în toți acești ani. Acum cadavrul s-a ridicat și a plecat să omoare”.

Zombie. Așa cum și îi este hărăzit, a prins viață – doar că asta nu l-a făcut om. Pe vremea lui Elțin, a fost împins din repulsie într-un ungher și l-au acoperit cu rumeguș. Sperând că o să putrezească de la sine. Nu. S-a dovedit a fi tenace – în sensul infernal, din altă lume – și l-au reînviat campionii resentimentelor imperiale, prin propaganda de la televizor și în afara lui. I-au aplicat electrozi și, după cum se spune, cadavrul s-a ridicat, în sfârșit, în genunchi. Iar acum distruge orașele altora, amenință lumea cu măciuca nucleară. Nu degeaba principalul semn al acestui război nebunesc este litera Z – zombi. (Text preluat de pe Facebook.)

Silvia Radetchi:

„1936 – Jocurile Olimpice în Germania
1946 – Germania este divizată

1980 – Jocurile Olimpice în URSS
1990 – prăbușirea URSS

2014 – Jocurile Olimpice în Rusia
2024 – nu ne dezamăgi!!!”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu