A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXIX)

sâmbătă, decembrie 10, 2022 7:22

Declaratie deputat PSD24 iulie 2022

„PSD nu este un partid comunist, nici un partid socialist și, cu atât mai puțin, un partid social democrat. PSD este o mafie camuflată în partid a cărei singură „ideologie“ este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul și a cărei grijă, pentru dobândirea impunității, e acapararea justiției. (…) Când comunismul s-a prăbușit în celelalte țări din Estul Europei, a pierit balaurul, nu a căzut doar unul dintre capetele lui. La noi, în schimb, balaurul s-a metamorfozat.” (Gabriel Liiceanu)

Tudorel Urian: “Olivier Faure, prim-secretarul Partidului Socialist Francez a anunțat astăzi, înainte de depunerea proiectului legislativ împotriva separatismului că „ADN-ul stângii este apărarea laicității”. Dr. Ponta, Ciolacu voi ce sunteți? Dreapta? Extrema dreaptă?”

21 iulie 2022

„În străfundurile poporului rus fierbe o ambiţie dezordonată şi imensă. Poporul acesta precumpănitor cuceritor şi avid din cauza atâtor privaţiuni îşi ispăşeşte dinainte, la el acasă, printr-o supuşenie dezgustătoare speranţă de a-şi exercita tirania în alte ţări. Faima şi bogăţia pe care le aşteaptă îi fac să nu vadă ruşinea pe care o îndură la ei acasă şi pentru a se spăla de jertfirea nelegiuită a oricărei libertăţi, sclavul îngenuncheat visează să stăpânească lumea.” – Gabriel Liiceanu la dezbaterile Bookfast „De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie”

Rusi hoti si criminali

21 iulie 2022

santa.romică (pe Twitter): „Singura diferenţă între jaful Rusiei în Ucraina şi cel al guvernului României asupra propriilor cetăţeni este că primul se face cu arma în mână.”

Munca part-time

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu