A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXVII)

vineri, decembrie 9, 2022 14:50
Posted in category Justitie

Romania crestin-ortodoxa11 iulie 2022

Într-o ţară de mămăligari rupţi în cur, infractorii zburdă în voie.

În SUA, cea mai liberă ţară a Terrei, modelul de democraţie râvnit de mai toate ţările care vor nivelul de trai al americanilor, infractorii sunt drastic pedepsiţi.

Mai exact, anii de puşcărie de adună: 3 pentru furt + 2 pentru ultraj + 4 pentru tâlhărie = 9 ani de puşcărie.

În Românica, prin grija mafioţilor din politică, votaţi de turmele de dezaxaţi fără şcoală, fără educaţie, fără spirit civic, nişte viermi care se târăsc într-o viaţă de căcat şi pupă tălpile oricărui tătuc din politică ce le aruncă nişte firimituri, ei bine, în România nu se adună anii de puşcărie.

Infractorul care în SUA ar lua 9 ani, în Republica Pesedistă România va lua fie 4 ani, fie 2 ani, fie 3 ani, una din cele 3, în funcţie de gravitatea faptei, şi va ieşi mult mai repede de la mititica, pentru „bună purtare”.

Legi pentru infractori + poliţie coruptă + justiţie cu conducere numită pe criterii politice = 8 milioane de români plecaţi din ţară, sătui de acest jeg de ţară, unde doar popii şi politicienii prosperă.

6 iulie 2022

Legile banditului Dragnea în acţiune: PSD-istul Viorel Hrebenciuc, posesorul unei averi de 1 miliard de euro (conform DNA), a fost eliberat condiţionat din puşcărie. Aşa-i când ciuma roşie face legi pentru infractori, iar PNL-ul nu le schimbă.

Viorel Hrebenciuc

4 iulie 2022

4 iulie – Ziua Naţională (Ziua Independenţei) a Statelor Unite (SUA sau USA)

Drapelul american, God Bless America

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu