A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXVI)

marți, decembrie 6, 2022 5:41
Posted in category Mass-media

Pensionar, miner3 iulie 2022

Şi asta din cauză că există nişte milioane de imbecili care: (1) se pişă pe el de vot; (2) „toţi sunt la fel”; (3) „votul nu contează” etc.

Şi un fragment dintr-un articol din 2016 (restul la link-ul de mai jos).

Cum? Votând timp de un sfert de secol mafioți. I-a durut în fund de viitorul acestei țări. Pentru 5 lei în plus la pensie, au condamnat România la cel mai mare jaf din ultimele secole. Prin votul lor, au demolat această țară. Nu i-a interesat nimic din ceea ce este milenar la acest popor. Au ieșit în stradă doar în interesul mafioților, din specia lui Dan Voiculescu. Să scape de “dictatorul” Băsescu. Ați scăpat de Băsescu, pensionari cu mintea la plimbare! O duceți mai bine? Nu muriți în aceleași spitale infecte? Copiii și nepoții voștri nu mor în accidente de circulație pe aceleași drumuri de rahat? Copiii voștri inteligenți, nepoții voștri geniali, nu emigrează în continuare? Politicienii nu fură la fel de mult, sau poate chiar mai mult, la adăpostul imunităților de tot felul, înflorite la umbra votului vostru? Ati votat PSD-ul timp de 27 de ani și ce s-a ales din această țară? În timp ce Dragnea are un palat și milioane de euro în conturi, voi ce aveți? Ce au copiii și nepoții voștri? Nici măcar o țară nu mai au! Ascultați-l pe Tudor Chirilă cu piesa Declar pierdută țară! Ăștia sunteți voi: generațiile care au demolat România!

Citeşte mai mult aici.

30 iunie 2022

Să fii Iohannis, să preferi PSD-ul în locul USR-ului, după tot ce-a făcut ciuma roşie în România, din 1989 încoace, asta înseamnă să urăşti această ţară şi pe locuitorii ei cinstiţi şi oneşti.

Iohannis

1 iulie 2022

Într-o Românie ţiganizată, doar o piţipoancă precum este Alina Gorghiu putea ajunge nr. 2 în stat. Un stat eşuat, un stat la cheremul mafioţilor.

Alina Gorghiu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu