A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXVIII)

vineri, decembrie 9, 2022 19:00

Imagine captata de telescopul spatiual James Webb
13 iulie 2022

Telescopul spaţial James Webb (imagine).

Americanii au călătorit în timp 13 miliarde de ani ca să ne arate Naşterea Universului, în timp ce ruşii s-au întors în Evul Mediu ca să încerce să provoace Moartea lui. (santa.romică pe Twitter)

NASA a publicat noi imagini obținute de telescopul spațial James Webb. De la stele care se nasc sau mor, la galaxii care dansează

Agenția spațială americană NASA a prezentat marți noi imagini în premieră realizate de telescopul spațial James Webb. Printre ele, stele pe moarte sau nebuloase unde se nasc stele, planete din afara sistemului nostru solar, a căror atmosferă conține apă, și un grup de galaxii strâns unite într-un dans cosmic. (digi24.ro)

14 iulie 2022

Şi după toate imaginile senzaţionale de la NASA, iată şi o imagine din Evul Mediu românesc. (santa.romică pe Twitter)

Puscariasul George Becali

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu