A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLV)

vineri, ianuarie 6, 2023 15:19
Posted in category Mass-media

Statul si Mafia
12 noiembrie 2022

Ce este corupţia? Corupţia este atunci când tu eşti statul şi furi de la stat. Ce este anticorupţia? Anticorupţia este atunci când eşti prins.

După cum se vede, de la plecarea Laurei Codruţei Kovesi din fruntea DNA, în Românika funcţionează doar corupţia. Spasiba, Iohannis. Spasiba, PSD + PNL = USL (Uniunea Sovietico Liberală).

Şi un text ceva mai vechi, din urmă cu nişte ani. Adevărul din el este valabil şi astăzi.

Rusia este un lagăr de exterminare a libertăţii!

Rusia tribală, unde 80% din populaţie, trăieşte sub limita sărăciei admisă în UE, exportă doar violenţă, crime, asasinate şi ură! Ură împotriva celor care-şi doresc o ţară fără corupţi, deoarece corupţia aduce sărăcie pentru majoritatea locuitorilor ţării.

Rusia dictatorului KGB-ist Vladimir Putin exportă corupţia ca pe o armă destinată destabilizării ţarilor UE şi frânării drumului lor către prosperitate şi progres.

Ruşii niciodată în istoria lor nu au adus civilizaţie pe unde au trecut, ci numai lacrimi şi suferinţă, asasinate şi genocid.

Ei bine, ruşii nu vor avea niciodată un Parchet care “să nu solicite şi să nu accepte instrucţiuni de la nicio persoană sau entitate exterioară parchetului”, aşa cum este Parchetul European.

Dincolo aurolacii şi dezaxaţii ciumei roşii, există şi Laura Codruţa Kovesi. Şi parcă amărăciunea de a fi român se mai atenuează.

Succes, doamna procuror Laura Codruţa Kovesi! Sunteţi un simbol pentru oamenii cinstiţi din această ţară! Amărăciunea că aţi fost progonită de mafioţii banditului Dragnea ar trebui consolată de câteva adevăruri istorice: şi Caragiale, şi Brâncuşi au fost prigoniţi, chiar alungaţi din România, de hoardele barbare care vremelnic au ajuns să conducă această ţară. Doar că, în memoria colectivă, ei sunt un simbol care nu poate fi alterat de mizeriile unor gunoaie umane.

Cu siguranţă, Laura Codruţa Kovesi este unul dintre simbolurile României cinstite, creative, dinamice, europene. Iar noi, ăştia care ne dorim dreptate şi “Hoţii la puşcărie!”, suntem cu sufletul alături de Parchetul European şi de Kovesi.

Să se mai recupereze nişte miliarde de euro furate şi să se mai pună nişte cătuşe mafioţilor din politică, ucigaşii românilor cinstiţi!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu