A şaptea dimensiune pe Facebook (DCL)

miercuri, septembrie 28, 2022 20:54
Posted in category Justitie

Mafiotul Liviu Dragnea16 iulie 2021

Iar a acaparat acest mafiot spaţiul public. Ţara asta de căcat nu poate produce şi alte subiecte în afara celor produse de nişte jeguri corupte din Justiţie, care eliberează mafioţi, criminali şi infractori. Cum dracu’ a fost eliberat condiţionat acest borfaş Liviu Dragnea, din moment ce nu-şi recunoaşte vinovăţia şi nu regretă faptele comise, cum scrie într-o fraieră de lege?!

Doar în sudul României (ţiganizat, imbecilizat, PeSeDizat), numit şi “Fanarul României”, se poate întâmpla aşa ceva. La Giurgiu, oraş de căcat, în care baronul PSD-ist Bădălău face legea, există judecători, probabil unii dintre cei mai slabi studenţi la Drept, ajunşi acolo prin metoda PCR (pile-cunoştinţe-relaţii), care în schimbul unor arginţi, sau altor avantaje, l-ar condamna din nou la crucificare pe Iisus şi l-ar elibera pe Baraba.

La câţi imbecili, cretini, moşi analfabeţi, babe senile şi analfabete, foşti securişti şi comunişti, pensionari care nu-şi merită pensiile umflate (prin corupţie), asistaţi cu puţine clase, ţigani cărora nu le place muncă, ci alte “sporturi” etc. are ţara asta, merită un mafiot ca Dragnea să acapareze spaţiul public românesc.

România, nu este o naţiune, nu este nici măcar trib, ci o adunătură de laşi, pomanagii etc., care în 1000 de ani de istorie le-au supt-o cu drag ruşilor, turcilor, ungurilor etc. De ce nu i-ar face acelaşi sex oral de calitate şi borfaşului Dragnea?!

Am spus şi o voi spune mereu: fără o Revoluţie, în urma căreia Mafia TV (Antena 3 şi România TV, în principal) să dispară, PSD-ul să fie scos în afara legii, iar marii mafioţi din PSD judecaţi şi condamnaţi la închisoare pe viaţă, nu se va schimba nimic în România.

Vom trăi în continuare în ţara unde olimpicii emigrează, iar analfabeţii votează (votează mafioţii din PSD, evident). Vom muri cu imaginea acestui borfaş nenorocit, Liviu Dragnea, zâmbind şmechereşte pe sub mustaţă, la umbra miliardelor de euro furate şi încălzindu-se la pieptul unei puştoaice care ar putea să-i fie fiică, dacă nu chiar mai mult.

14 iulie 2021

Asta ar trebui să înţeleagă zombificaţii PSD-işti, care în creier tonele de căcat ejaculate acolo de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), cei care-l etichetează “nazist” pe preşedintele României.

Aurolacii ciumei roşii, dacă Iohannis ar fi “nazist”, aţi scrijeli mesaje pe pereţii închisorilor, nu pe Facebook!

Dictatura KGB-istului criminal Vladimir Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu