A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLIX)

luni, septembrie 26, 2022 21:01
Posted in category Mass-media

UDMR, curva PSD11 iulie 2021

Dacă oamenii ieşeau la vot, UDMR = curva PSD nu mai săpa adânc la temelia reconstrucţiei României europene. Aşa însă, aceşti mafioţi români, de origine maghiară, nu fac altceva decât jocul PSD = ciuma roşie, PSD-iştii fiind partenerii UDMR-iştilor în jefuirea României.

Când stai acasă şi te scarpini la testicule, în loc să vii la vot, dar vrei o ţară ca afară, este clar că turma numită “boborul” român nu merită o ţară, ci o caricatură de ţară, în care guvernul este la cheremul unei minorităţi, formată din politicieni corupţi, hoţi şi mafioţi, cum sunt cei din UDMR.

Până în anul 2000, am apreciat UDMR-ul şi am văzut în această formaţiune politică, chiar dacă a unei minorităţi, altceva decât mafia din sudul (Fanarul) României. După anul 2000, a devenit limpede că UDMR nu este altceva decât un PSD vorbitor de limbă maghiară.

UDMR-işti, sunteţi nişte jigodii şi nişte borfaşi! La muncă bă, nu la furat!

„Liderii coaliției au discutat, miercuri, despre desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, după avizul consultativ al Comisiei de la Veneția. În cadrul discuțiilor ar fi trebuit stabilit un clendar pentru adoptarea în sesiune extraordinară a desființării SIIJ, precum și forma finală a proiectului. În discuțiile din Coaliție nu s-a ajuns, însă, la nicio înțelegere. UDMR vrea ca dosarele de la SIIJ să fie mutate la Parchetul General, în timp ce Ministerul Justiției vrea ca dosarele să fie mutate la DNA.

La finalul discuțiilor, ministrul Justiției Stelian Ion a declarat că „Coaliţia funcţionează extraordinar de bine, mai puţin la capitolul Justiţie”. Acesta a spus că UDMR nu respectă programul de guvernare.” (digi24.ro)

13 iulie 2021

Ce au avut în comun UDMR şi pupincuristul Elenei Ceauşescu, apărătorul securiştilor criminali, Corneliu Vadim Tudor? Ambele tabere iubeau corupţia şi urau modelul occidental, singurul viabil, de democraţie.

Urmaşii hunilor nu mai vor alipirea Ardealului la Ungaria! De ce? Deoarece au realizat, după anul 2000 mai ales, că pot fura liniştiţi, cot la cot cu rromânii din PSD = ciuma roşie, şi dacă Ardealul este în România. Mai ales dacă Ardealul este în România.

UDMR, curva PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu