Alte crime comise in numele religiei

marți, martie 10, 2015 22:17
Posted in category Educatie

Crimele religieiDe-a lungul și de-a latul istoriei, milioane de oameni au fost masacrați în numele religiei. Inclusiv in numele religiei creștine.

Desigur, fiecare cult religios va considera că au fost “mici” scăpări, abateri de la doctrina respectivului cult. Chiar credeți că sunt importante, pentru cei uciși, asemenea justificări?

De exemplu, dacă urmăriți istoria cruciadelor (sunt și documentare pe această temă), veți vedea cum creștinii Occidentului de atunci, îndemnați de un Papă ucigaș, au macelărit zeci de mii de musulmani, inclusiv femei și copii, punând încă de atunci ura între creștini și musulmani.

Omenirea poate progresa numai dacă religia este considerată o chestiune personală, fără nici un fel de implicatii publice. Religia trebuie eliminată total din viața publică a unui stat normal, civilizat, fiind, până la urmă, o chestiune de suflet și nu o metodă de a face bani, afaceri etc., pe spinarea fraierilor.

Cultul religios trebuie să existe exclusiv din contribuțiile membrilor săi, orice altă finantare fiind interzisă. Doar așa se elimină posibilitatea unei nefaste combinații între fanatismul religios și prostia omenească, veșnică și fără leac.

Ai chef să crezi în Ceva, e problema ta, cotizează la acel Ceva, dar nu mă obliga și pe mine să particip la afacerile tale.

Atrocitățile din lumea musulmană se întâmplă tocmai din cauza faptului că statul se confundă cu religia, iar dogmele religioase sunt aplicate de niște criminali în serie, ce ar trebui vânați precum cei mai căutați teroriști.

Cum poți crede că apartenența la o anumită sectă religioasă îți dă dreptul să ucizi și să maltratezi alți oameni?

Ce argument mai puternic decât acesta se poate aduce în privința eliminării religiei din viața publică?

Scoateți religia din școlile publice dacă vreți un stat fără fanatism religios și indobitociri în masă.

Nu faceți din copiii de azi viitorii cotizanți la averile imense ale clerului ortodox!

Lăsați-i să descopere credința cea vie în mod natural, prin propriile trăiri.

Tradiția nu înseamnă nimic mai mult decât niște prejudecăți care îngrădesc libertatea umană.

Haideți să vedem ce crime se mai comit în numele religiei.

Se reiau sacrificiile de copii in Africa

Ştirea difuzată de AFP este aceasta: poliţia din Coasta de Fildeş, temându-se de o revenire a fenomenului sacrificiilor rituale de copii, denunţă un fenomen neobişnuit.

Conform spuselor sale, înregistrate pe o casetă video cu o durată de aproximativ 60 minute pe care am urmărit-o cu mare dificultate, poartă deschisă spre infern şi mărturie că demenţa umană nu are limite. Behanzin declara că, atunci când era preot voodoo, a fost vizitat de numeroşi preoţi care-i solicitau obţinerea unor „puteri de a face miracole”, specifice tradiţiei culturale africane: puterea de blestem de moarte, puterea de a face să „prospere” parohiile respective, etc. Pentru asta, preoţii ar fi acceptat să fie participe la ceremoniile speciale de sacrificiu unde au fost ucişi ritual bebeluşi, femei însărcinate sau în procesul naşterii, cocoşaţi, albinoşi sau animale.

Acuza în mod direct, oferind numele unor clerici aflaţi în posturi importante în ierarhia multitudinii incredibile de biserici creştine care funcţionează în Coasta de Fildeş: printre ei, nume celebre ale locului, Kore Moise, fost baschetbalist, predicator şi profet, fondatorul Bisericii SHEKINA GLORY; Severin Kakou. fondatorul Bisericii Puterii Evanghelice; Abatele Abekan Norbert Eric, fondatorul mişcării Reînnoirii Carismatice, Paul Ayo, profet şi fondatorul bisericii care-i poartă numele; doi preoţi ai Bisericii Deşteptării; cel puţin doi preoţi ai Bisericii Universale a Regatului Domnului; cel puţin doi preoţi ai Bisericii Baptiste Fundamentale, etc., dar erau pomenite şi nume de politicieni sau personalităţi din domeniile cele mai diverse. Doar două cazuri: cântăreaţa Aicşa Kone, pentru a deveni celebră, dorea moratea rivalei sale Mawa Traore, rămasă în viaţă doar pentru că fostul preot voodoo a refuzat comanda, sau fotbalistul Didier Drogba, laureat al Balonului de aur african în 2006 şi remarcat pentru evoluţiile sale la Chelsea (despre care preotul voodoo spune că-i „lucrase mistic” piciorul stâng pentru a-i ameliora forţa de şut) etc…

Sursa (citeste mai mult)

Statul Islamic șochează din nou prin ultimele acte de barbarie

Islamiștii ISIS au devenit cunoscuți în toată lumea pentru barbariile de care dau dovadă. Jihadiștii inventează noi și noi metode de schingiuire și ucidere a celor găsiți vinovați pentru simplul fapt că sunt cetățeni străini, soldați ai statelor considerate inamice, dar și în rândurile propriilor oameni.

Teroriștii l-au schingiut pe un cetățean, după ce acesta ar fi furat o motocicletă. Hoțului i-a fost tăiată mâna cu o bardă și totul a fost realizat în public pentru a-l da drept exemplu în fața cetățenilor.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Alte crime comise in numele religiei”

  1. De ce Genocidul mieilor de Paste nu are nici o legatura cu Crestinismul | A șaptea dimensiune says:

    mai 9th, 2015 at 8:58

    […] Alte crime comise in numele religiei […]

Adauga un comentariu