A şaptea dimensiune pe Facebook (DLX)

sâmbătă, iunie 25, 2022 15:45
Posted in category Mass-media

BOR in actiune31 octombrie 2020

Andrei Caramitru: “BOR SRL nu are alta prioritate acum – in cea mai mare criza din ultimii 100 de ani – decât sa îl înjure pe CTP. Oficial, prin purtătorul de cuvânt. Zic că CTP e “diavol”, “om mic și veninos”, “analfabet”, “cap pleșuv și deloc limpede” și alte chestii de-astea elegante.

Foarte creștinește se comportă BOR, ce sa zic. Dacă ar fi Iisus printre noi acum i-ar alunga pe toți ăștia cu pietre. Pe toți. Nu exista oameni mai puțin creștini și mai păcătoși decât toți ăștia din conducerea BOR. Niște farisei de ultima speță, niște hoți, niște demenți radicalizați care nu își dau seama ca așa alunga pe toată lumea din biserici. Nu poți fi om normal la cap sau credincios care a citit Biblia sa mai sustii BOR. Pur și simplu nu ai cum.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu