A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXXI)

luni, iulie 11, 2022 18:09
Posted in category Mass-media

Traian Basescu9 decembrie 2020

Scriam în 6 martie 2020 despre Traian Băsescu textul de mai jos. Şi s-a întâmplat: Băsescu, prietenul corupţilor din anii 2017-2020, cel cu “Kovesi la puşcărie!” şi “Ce dacă a luat o şpagă, n-o să-i distrugem viaţa!” a fost ejaculat din Parlamentul României şi a ajuns la coşul de gunoi al istoriei. Păcat de cei care au văzut în el altceva decât ce a fost în ultimii ani: un jeg, un ticălos, un apărător al mafioţilor din politică.

Cât a fost Preşedintele României l-am apărat pe Traian Băsescu şi am văzut în el, precum mulţi alţii, un luptător anticorupţie. De când nu mai este Preşedintele României, Traian Băsescu a devenit un factor nociv pentru ţara mea şi a ta, iubitul meu cititor. A-l vota şi a-l apăra pe Traian Băsescu, inclusiv a vota PMP-ul său, este un act criminal la adresa României.

Dacă-mi amintesc bine, la alegerile prezidenţiale din 2014, “justiţiarul” Băsescu a desemnat-o candidată a PMP-ului pe japiţa infractoare Elena Udrea, pe când exista Cristian Diaconescu (ce caută acest monument de moralitate, cinste şi onoare în cloacă lui Băsescu?), cel care cu siguranţă ar fi adus mult mai multe voturi PMP-ului şi care aduce României o altă imagine şi o altă speranţă.

Mai mult, în turul 2 din 2014, japiţa infractoare Elena Udrea, pentru care Băsescu apare în cocina RTV, care l-a umplut de rahat ani de zile, ne îndemna să-l votăm pe ucigaşul procurorului Cristian Panait, mitomanul plagiator şi infractor Victor Viorel Ponta.

Şi aş mai putea continua mult şi bine cu alte argumente. Prieteni, cei care l-am apreciat pe Traian Băsescu odată am realizat că acel Traian Băsescu nu mai există, iar Traian Băsescu de după 2014 este din categoria Liviu Dragnea şi prietenii lui mafioţi. Dacă iubim această ţară şi ne dorim s-o lăsăm moştenire curăţată de corupţi copiilor şi nepoţilor noştri, Traian Băsescu şi PMP trebuie trimişi la coşul de gunoi al istoriei.

Andrei Caramitru (august 2020): „Basescu. Multi zic mama ce om politic, wow. Dar uită multe. Hai sa vedem despre ce e vorba cu el in ultimii ani. E ușor de înțeles :

  • A fost “capturat” și probabil șantajat de Udrea. Udrea a apărut prin cercurile din Bucuresti ca asistenta lui Gușă. Vâlcov, o creație tot a lui Basescu, finul lui Gușă, a spus despre Gușă că e agent FSB/KGB și ca a încercat sa îl racoleze. Intelegeti acum mai multe despre Udrea și de ce a colapsat Basescu spre zonele anti-românești?
  • S-a înrudit direct și prin fratele lui cu rețelele violente de interlopi (Bercea Mondialu). Fratele lui a fost și condamnat pentru asta.
  • A cerut arestarea lui Kovesi, in mod repetat, și a înjurat grobian protestatarii din Piața Victoriei.
  • In Bucuresti, Firea nu avea majoritate in Consiliu. Pmp însă a votat 100% lângă PSD. Firea nu putea face nimic dacă nu avea susținerea totala a PMP.
  • A ajutat direct PSD la prezidențiale prin candidatura lui Paleologu – care și-a construit tot discursul aproape exclusiv anti-USR. Așa a ajuns PSD in turul 2 (nici Barna nu a performat – dar aici vorbim de strategia lui Băsescu).
  • Acum recunoaște public ca de fapt candidează la Primărie, fără șanse, ca sa scoată din joc pe Nicușor. Ca sa pedepsească USR-ul (și PNL-ul evident). Deci el de fapt vrea sa o ajute încă o data pe Firea. Nici nu vreau sa ma gândesc ce sume se învârt pentru acest “ajutor”.

Așa ca Basescu e doar un om bătrân și probabil șantajat, care lucrează DIRECT ca sa ajute filiera Gușă/KGB-PSD-Firea. E omul lor. 100%.”

8 decembrie 2020

Patriarhul Daniel

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu