A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXIX)

sâmbătă, iulie 9, 2022 16:53

10 august 2018, crimele PSD = ciuma rosie
6 decembrie 2020

Foştii nomenclaturişti comunişti, care în viaţa lor de căcat n-au muncit o secundă (cei care au muncit pe şantierele ţării, precum tatăl meu, ca să aibă ce fura, după 1989, un Dan Voiculescu sau Adrian Năstase, au murit demult), ei bine, foştii comunişti, securişti, parveniţi ai tranziţiei, hoţi de bani publici care locuiesc în vile, dar plâng de mila sărăntocilor pe care tot ei i-au jefuit, trec la atacuri la persoană, deoarece la afirmaţia “PSD este o mafie” nu au niciun contraargument (faptul că şi alţii fură, oricum nu atât de mult ca PSD-ul, nu este un argument).

Facebook-ul, brand american, posibil de folosit deoarece au murit nişte copii în 1989, tragedie care nu este amintită niciodată de “boborul român” (majoritatea dintre români), “bobor” ce jeleşte curul lui Ceauşescu de pe o platformă de socializare americană, ei bine, facebook-ul este plin de gunoaie anti-capitaliste care fac o propagandă deşănţată unor criminali, de la Ceauşescu la Vladimir Putin. Să mori de râs dacă nu ar fi de plâns.

Pentru jegurile ce au creierul îmbibat de căcaturi comuniste, de căcaturi ale Mafiei TV (Antena 3 şi România TV), deşi acestor gunoaie nu le datorez nimic, iar dacă ar fi după mine, le-aş crea o Republică Comunistă (cacofonie intenţionată), prin sudul României, să se bucure din plin de binefacerile comunismului, ei bine, pentru aceste rebuturi umane, câteva precizări:
– nu sunt membru al niciunui partid politic;
– nu am fost NICIODATĂ consilier local sau în vreo funcţie a statului mafiot român, adică să primesc nişte bani de la acest stat;
– nu am nicio afaceri, deci nu am afaceri cu statul;
– nu mă plăteşte nimeni, puţinii bani pe care-i am, şi din care trăiesc, i-am obţinut muncind (da, lucrez legal, nu la negru, nu fac oarece contrabandă, nu vând ţigări de contrabandă etc.);
– etc., etc.
Am o singură satisfacţie: sunt un om liber. Liber să gândesc, liber să scriu, liber să merg oriunde am chef, liber să vizitez orice site, liber să aleg ce-mi place etc.

Iar pentru această libertate aş fi dispus să mor, cu oricine vrea să mi-o ia, de gât. Sclavia comunistă este cel mai mare blestem pentru orice om. Comunismul criminal ne-a transformat în monştri. Sunt atacat de monştri care cred toate minciunile şi toate rahaturile. Din cauza acestor monştri, milioane de români au plecat din ţară.

Dacă am avea testiculele americanilor (românaşii au căcărezele Mioriţei, doar nu degeaba se învaţă la şcoală tâmpenia aia de baladă populară), am avea război civil, în care s-ar putea să câştige Binele. România fiind o ţară de căcat, nu-i nici în căruţă, nici în teleguţă. În rahatul ăsta de ţară, nu-i nici capitalism, nici comunism. Este doar o mafie care rade tot: mafia PSD! Restul sunt poveşti pentru proşti.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu