A şaptea dimensiune pe Facebook (DLXXVIII)

vineri, iulie 8, 2022 15:21

PSD = ciuma rosie = mafia6 decembrie 2020

„PSD nu este un partid comunist, nici un partid socialist și, cu atât mai puțin, un partid social democrat. PSD este o mafie camuflată în partid a cărei singură „ideologie“ este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul și a cărei grijă, pentru dobândirea impunității, e acapararea justiției. (…) Când comunismul s-a prăbușit în celelalte țări din Estul Europei, a pierit balaurul, nu a căzut doar unul dintre capetele lui. La noi, în schimb, balaurul s-a metamorfozat.” (Gabriel Liiceanu)

Şi două comentarii.

(1) Ziarist de la „Academia Catavencu” sau „Kamikaze”: „Toti cei care au votat vreodata PSD merita sa moara. Rapid. Toti cei care s-au inscris vreodata in PSD merita sa moara. In chinuri.”

(2) Mafia avea onoare. PSD nici atât nu are. Sunt nişte hoţi ordinari.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu