A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCVII)

joi, iulie 28, 2022 16:14
Posted in category Mass-media

Sosoaca4 ianuarie 2021

Ioan Manole: “Covid 19 nu este o conspirație, nu isi omoară nimeni economia sa prostească corigenți la biologie. 5g nu provoacă nimic. 5g este un „wifi” cu bătaie mai lungă. Arunca naibii telefonul mobil dacă nu ma crezi. Vaccinurile sunt bune, am ajuns 8 miliarde datorită lor. Dârele lăsate în urmă de avioane nu sunt chimicale, sunt gaze de la reactie. Dacă guvernul te voia mort punea chimicale in zahar. Nu exista iluminati, toată planeta este atat de proasta incat desteptii o exploateaza. Nu mai fi prost. Reptilienii nu exista, nu te mai droga si nu o sa ii mai vezi. SRI nu te asculta, ce naiba sa iti asculte, saracia?! Soros este un milionar excentric care face lobby, la fel ca toti marii afaceriști si politicieni. Il dati exemplu pentru ca e urat ca naiba si ungur.

Masonii sunt o organizație reală… de afaceriști excentrici foarte educati care si-au format un cult. Toti afaceristii au o gasca de afaceristi. Corporațiile nu sunt rele sau bune. Sunt afaceri. Daca iti fura tie saracia din curte arunca televizorul (Samsung corp) arunca telefonul (Apple corp) arunca masina (PSA group, VAG group, Daimler Benz, TATA …) arunca internetul (Google, Facebook, Orange, T-mobile) arunca hainele (Zara, H&M …) nu mai manca (Mega-image, Lidl, Penny …) Comunismul este un rahat, a fost bun pentru leneși, prosti si nevertebrate. Atât!

Pamantul nu este plat… capul tau este. Bill Gates a făcut mai mult bine in perioada asta decât 10 guverne la un loc. Când o sa poti sa faci ceva ce schimba in bine un miliard de vieți atunci sa comentezi. A donat in jur de 40 miliarde de dolari. Nu te cipeaza nimeni, ai deja un telefon un buzunar.”

4 ianuarie 2021

Aproape un sfert (23 %) dintre mamele mai mici de 18 ani din Uniunea Europeană sunt din România.

Rezultatul studiului religiei in scoala

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu