A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCVI)

miercuri, iulie 27, 2022 17:53

Duminica la munca in comunism4 ianuarie 2021

Umilintele indurate de romani in dictatura comunista

Elena Ceaușescu, “savanta de renume mondial”, absolventă a 3 clase primare (în clasa a IV-a a rămas repetentă) stabilea cine apare la televizor și cine nu

Pupincuriștii lui Ceașcă se pare că au uitat minciuna, mizeria, lipsurile, corupția și toate celelalte, specifice dictaturii comuniste. De exemplu, în comunism o emisiune rezista în grila TVR numai dacă era pe placul Elenei Ceausescu. Câteva seriale americane erau prezentate la TVR deoarece placeau Cabinetului 2 al familiei fanariote care stăpânea România. Îmi amintesc de serialele Dallas (scos ulterior din grilă fiind izbitoare deosebirea dintre America dezvoltată și bogată și România comunistă) și Kojak, film despre care Pacepa spunea că este unul din filmele favorite ale Elenei Ceaușescu. Bun, toate acestea erau prin anii ’70, atunci când TVR avea un program ceva mai suportabil. În anii ’80, se difuzau doar filme de propagandă comunistă, la fel ca în Germania lui Hitler, acolo unde erau acceptate doar filmele care făceau elogiul Partidului Muncitoresc Național Socialist.

Vedeti mai mult aici.

4 ianuarie 2021

De ce nu sare fiscul pe ea? Pentru că România nu este o naţiune, este un trib. Şi triburile nu au fisc. Au doar corupţie. Şi îmbuibaţi care trăiesc din corupţie. Prostimea tribului poate să moară în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat.

Olimpicii României emigrează, iar piţipoancele, cocalarii şi interlopii apar la tembelizor pe post de vedete.

Ana Maria Prodan

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu