A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCIV)

duminică, iulie 24, 2022 11:02

Afacerea Microsoft1 ianuarie 2021

Cum a început scandalul licenţelor Microsoft, în care a fost implicată Ecaterina Andronescu, cea care a distrus învăţământul românesc

Celor care nu ştiu despre ce este vorba le recomand materialul ROMÂNIA FURATĂ. Tunul de 67 milioane de dolari din afacerea Microsoft. Material ce apărea pe Digi24 în octombrie 2014.

Prin schimbarea legilor justiţiei de către PSD = ciuma roşie, la 1 februarie 2018, toţi cei şapte miniştri acuzaţi de tunul din afacerea Microsoft au scăpat pentru totdeauna de anchetă. Aşa se întâmplă când 2-3 milioane de imbecili, cretini şi idioţi care, din diverse motive, votează grupul infracţional organizat cu acronimul PSD.

Dar să revenim. Cum a început afacerea Microsoft? În 2004, cu mafiotul PSD-ist Adrian Năstase prim-ministrul României, urmaşul lui Şerban Mihăilescu (PSD), alias Micky Şpagă, a demarat afacerea care va păgubi statul român de 67 de milioane de dolari, bani suficienţi pentru a construi două spitale de nivel mediu, ce ar fi salvat vieţile românilor. Unde s-au dus banii? În principal, în averile mafioţilor din PSD = ciuma roşie.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu