A şaptea dimensiune pe Facebook (IV)

sâmbătă, iunie 20, 2020 7:27
Posted in category Mass-media

Opriti jegul Antena 3Continuăm cu un nou episod din seria pozelor şi textelor publicate pe pagina de Facebook a site-ului A saptea dimensiune.

Text din 6 august 2017.

Dupa 11 ani (Antena 3 a fost lansata in 2005) de minciuni, manipulări, intoxicări, ură programată și dirijată în funcție de interesele patronului securist, actualmente pușcăriaș, Dan “Felix” Voiculescu, a venit momentul ca Antena 3 să plătească

Boicotați produsele firmelor care au reclame la această hazna ordinară numită Antena 3. Alegeți să consumați produse echivalente, poate mai bune decât cele promovate de Haznaua 3. Dacă numai reacționăm, prin cuvânt, pe facebook, pe bloguri, pe forumuri, pe site-uri etc., Gâdea și gașca sa de penali o să ne râdă în nas, o să denigreze și să ne eticheteze în toate felurile, cum fac de mulți ani. O singură atitudine va avea efect: boicotul produselor promovate de Antena 3, până rămân fără reclame. Și atunci câțiva mâncători de rahat cu polonicul vor trebui să plece acasă. Uniți, suntem o fortă. Să arătăm că-n România contează adevărul, nu minciunile Latrinei 3, contează libertatea și democrația, nu pumnul în gură și jaful practicat de securiștii care au pus mâna pe țară, în frunte cu Dan Voiculescu.

Cum aflăm ce produse nu trebuie să cumpărăm

Dacă sunteti în situația mea, adică nu vă uitați deloc la Latrina 3, s-ar putea să nu stiți cine-și face reclama la respectiva hazna. Dar nu vă faceți probleme, de aceea există Internetul, ca să aflăm tot ce ne interesează.

Iată ce companii se află pe lista neagră a haterilor Antena 3:

Vodafone Romania, Rompetrol, Ovoron, Coldrex, Apuretin, Cymbio, Olynth, Penny Market Romania, ZUZU, Gerovital Romania, Bancpost, Lacalut, Dr. Oetker, Prostenal, NESCAFE, Feminost, L’Oreal Paris, Fumarosept, Head and Shoulders, Korill, Dove, Triferment, Zenella Med, Sensiblu, ParaSinus, Orbit Romania, efortuna.ro, Billa Romania, Urinal, ColonProtect, Pantene, Delik’at, Ibusinus, Fervex, Calgon, Bere Timisoreana, Telekom Romania, Vedixin, Kinder, Blue Air, Ariel, Mucosolvan, Samsung Romania, Catena – Farmacia Inimii, Viva Credit IFN SA, Supramax, Anticarcel, Sentimente Ro, Selgros Romania, CLEAR, Renault Romania, Peugeot RO, Whiskas Romania, CoccolinoRomania, Paralela45ro, Praktiker Romania, Altex Romania, Garnier, Lajumate.ro, URObiotic, Purina, Aspasia, IWhite – Sensiblu Romania, Cillit Bang, P&G, McDonald’s, Oral-B, DERO.

Vom fi puternici doar în măsura în care acțiunile noastre se vor concretiza într-o schimbare în bine a României. Ne-am săturat de minciunile Antenei 3! Vrem ca ei să respecte adevărul, să-i respecte pe toți oamenii din această țară! Nu vrem să fim demonizați la Antena 3, seară de seară! Gâdea și restul trebuie să înțeleagă un adevar elementar: în România europeană nu promovezi ura unui grup social sau de altă natură împotriva altui grup! Aceste “mineriade” televizate trebuie să înceteze! Să ajutăm Latrina 3 sa ajungă unde merită! Să moară în chinuri financiare! Așa să ne ajute ANAF-ul și alte autorități ale statului român, adica ale noastre, ale celor care plătim taxe și impozite! România nu este doar țara pensionarilor cu creierii spălați de Latrina 3! Este mai ales tara celor care s-au săturat de jaful practicat de securiștii de teapa lui Dan Voiculescu vreme de 26 de ani! Trebuie să moară corupții pentru a se ridica România. Hai români că se poate!

Alte poze vor fi adăugate ulterior.

Poză şi text din 18 august 2017.

Ce prost sunt

România tribală ne-a îndepărtat 27 de ani de visul unor generații de români inteligenți, acela de trăi într-o țară liberă și prosperă, de a putea fi egalii francezilor, italienilor, germanilor etc.

Pentru mine, nostalgici ai comunismului, sunteti niște viermi nenorociți, care nu ați ezita nicio clipa să introduceți din nou cenzura, să-i trimiteți la pușcărie pe cei ca mine, să vă turnați părinții, copiii sau rudele la Securitate etc. Dacă ar depinde de mine, ar trebui să faceți pușcărie numai pentru intenția de a ucide niște oameni ca voi să fiți egalii în sărăcie cu toți ceilalți.

Și nu uitați, atunci când plângeți după avuția națională furată după 1989, că voi, votanții PSD-ului și ai lui Ion Iliescu, sunteți vinovați în mod indirect de jaful practicat de mafioți în România: ei au putut fura din cauza faptului că voi i-ați votat, în schimbul unui litru de ulei.

Ați vândut țara mafioților, nenorociților, iar azi vă apucați de bocit! La câtă prostie există în voi, nostalgici comuniști, era normal ca PSD-iștii să vă lase în izmene. Nu mai condamnați această țară, prin votul vostru, la sărăcie și distrugere, dând, în acest fel, o șansă nepoților și strănepoților voștri să trăiască într-o țară comparabilă cu țările dezvoltate ale Vestului.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu