A şaptea dimensiune pe Facebook (III)

luni, iunie 8, 2020 8:45

Robert NegoitaCelor de stanga le plac prospaturile. Fratii Negoita au platit sume frumusele pentru a beneficia de serviciile unor domnisoare de prin tot felul de retele cu prostituate.

De exemplu: „Ruscaş Daniela Florentina, model al agenţiei AMI ART din Oradea a participat în 2007 la „Seara devoratorilor de modă”, un eveniment organizat de agenţia lor, Diva Models. În finala de la Bucureşti, acesta i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un bărbat bogat care o putea ajuta financiar. A înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului, acceptată, astfel că în timpul concursului a întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse între 500-1000 de lei”.

A câştigat locul II, în timp ce titlul de miss i-a revenit Denisei Raluca Plaştin. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian (cantaretul). A acceptat numai în cazul celui din urmă.”

Adevarul este ca in legatura cu Banicioiu chiar ii dau dreptate. Liderul tineretului PSD e mai dezagreabil chiar si decat Poantă. Iaca cu ce se ocupa marii lideri ai stangii democratice si iubitoare de popor. (Text preluat)

Pupincuristul bolsevicilor criminali, Paunescu Adrian, dormind in fotoliul de parlamentar PSD!
Adrian Paunescu

REZIST

2017, Ferentari (cartier tiganesc), Bucuresti, primar general: toapa PeSeDista Firea Gabriela. „Mandri ca suntem romani!” De fapt, daca este vorba de PSD, foarte multi tigani sunt „mandri PSD-isti”, de aceea, logic si din cauza PSD-ului mafiot care a schimbat in mod arbitrar denumirea tiganilor, in Occident, romani = tigani.
Ferentari 2017

Janta Marius: „In SUA, unei familii i-au fost luati de catre stat 2 copii pentru ca parintii au IQ mai mic decat majoritatatea cetatenilor. La noi nu se poate lua macar dreptul de vot?”
Votanti PSD

Mafiotul Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu