A şaptea dimensiune pe Facebook (II)

miercuri, iunie 3, 2020 18:51
Posted in category Mass-media

Cerere demisie Goga PMPMergem mai departe cu alte poze şi texte de pe pagina de Facebook a site-ului A şaptea dimensiune. Pozele vor fi adăugate în timp.

Javrele astea din Parlament n-au invatat sa foloseasca un calculator pentru a scrie. Sunt inca in Evul Mediu, de aceea Romania este o tara bananiera. Si culmea ironiei, desi se numeste Octavian Goga, scrie “camera deputatilor” cu initiale litere mici, desi este substantiv propriu. Mai scrie “cunoştiinţă” în loc de “cunoştinţă”. O fi fost corigent la limba romana. Este clar, ne guverneaza analfabetii! Şi aş mai adăuga ceva: toate partidele, inclusiv PMP-ul lui Băsescu, aliatul PSD-ului în lupta împotriva justiţiei, nu au niciun criteriu de moralitate şi profesionalism (cum să fie un bun profesionist acest jeg de Goga, din moment ce nu poate îndruga trei cuvinte în limba română?) atunci când îşi aleg oamenii pentru a deveni parlamentari. Şi încă ceva: acest românaş din Covasna ucide mai ceva ca un ungur limba română, dar este patriot (sau mai degrabă “patrihoţ”), nu?

Opriti tiganizarea Romaniei

Maneaua

Mafiotul Liviu Dragnea

Odata cu sosirea „eliberatorilor” s-au si inceput nevoile si suferintele noastre. Chiar de la bun inceput, sub pretextul ca o gospodarie nu poate sa aiba in proprietate mai mult de o vaca mulgatoare ni s-a confiscat o vaca mulgatoare, citeva porcine, alte bunuri materiale de care eu astazi nu mai tin minte. Tata a fost „bronat”, s-au mai bine zis impus cu forta sa munceasca la lucrarile de taiere, curatire si colectare („zagotovca lesa”) in padurile din imprejurimile raionului Rezina, unde a lucrat pina in anul 1944.

In toamna anului 1944, cind noi fratii mai mari, impreuna cu mama scoteam cartofii de pe lotul de linga casa ca in vis il vad si acum pe tata aparut in fata noastra calare pe un cal. A descalicat, a chemat-o pe mama la o parte si i-a spus ca trebuie sa se prezinte urgent la raion. Apoi s-a apropiat de noi, ne-a imbratisat, ne-a strins la piept si sarutindu-ne ne-a spus sa o ascultam in toate pe mama si sâ avem grija de cei mai mici, ca-ci el nu stie ce va fi mai departe cu dinsul (Pe vremurile celea cine era chemat de urgenta la raion de catre organele NKVD –ului, inapoi nu se mai intorcea)
Bunica

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu