A şaptea dimensiune pe Facebook (V)

duminică, iunie 21, 2020 17:06
Posted in category Mass-media

Alegatorul PSDUn nou episod din seria pozelor şi textelor publicate pe pagina de Facebook a site-ului A saptea dimensiune.

Ciuma roşie din urma cu 70 de ani a fost adusă în România de tancurile armatei roşii. Iar românii de atunci, oricât de bravi ar fi fost, iar unii chiar au fost, nu se puteau opune înţelegerii dintre cel mai mare criminal al tuturor timpurilor, Stalin, şi occidentalii “democraţi” ai acelor vremuri, pentru care România, Estul Europei în general, nu însemna mare lucru.

Astăzi, cu România încă membră NATO şi UE, lucrurile stau niţel altfel. Dincolo de toată propaganda Latrina 3 (Antena 3) şi Retard TV (Romania TV), plus La_Be_1, plus influenţa rusofonă, plus, plus, un lucru este cert: fără contribuţia celor de mai jos, România de astăzi nu ar fi avut cel mai slab curs al leului de la intrarea în UE (1 ianaurie 2007), nu ar fi avut personaj central un puşcăriaş cu suspendare, infractorul Liviu Dragnea, nu ar fi avut un Parlament fără opoziţie sau cu o opoziţie anemică, de fapt o anexă a mafiei PSD-iste.

Fără lipsa lor de creier, de morală şi de bun-simţ, fără prostia şi cretinismul majorităţii celor de mai jos, România era o cu totul altă ţară, mai curată şi mai suportabilă. Speciile amintite mai jos nu au ruşine, nu au nimic demn de admirat, ci doar un jegos spirit de turmă, o indiferenţă criminală şi o ţigăneală ce te face să vomiţi. Aşadar, dragi prieteni, doamnelor şi domnilor, tovarăşi şi “preteni”, băi “bobor”, stimată populime, iată cine ne-a adus ciuma roşie pe cap.

Alte poze vor fi adăugate ulterior.

REZIST

Herta Muller despre PSD

PSD versus REZIST

RTV

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu