Advertoriale.eu, daca vrei monetizare pentru blogul sau site-ul tau

duminică, februarie 19, 2017 13:14
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPlatformele de calitate, în care se întâlnesc bloggerii și advertiserii, sunt puține în România. Ori, poate, nu am cunoștință de astfel de platforme. Oricum, experiența ultimilor ani mi-a întărit convingerea că fauna este diversă, iar gustul plăcut al unor experiențe se îmbină armonios cu cel amar. Dintre toate platformele pe care le-am întâlnit de-a lungul vremii, platforma advertoriale.eu este cea mai de incredere. Iată, mai jos, câteva argumente în sprijinul afirmației anterioare.

 • Plățile se fac la timp
  Din păcate, nu peste tot este la fel. Pe alte platforme, poți avea mari probleme, în acest sens. Am pățit și așa ceva, adică întârzieri semnificative sau chiar dispariția respectivei platforme cu tot cu banii ce n-au mai ajuns niciodată la mine. Nu este cazul pentru advertoriale.eu, aici nu am nimic de reproșat legat de partea financiară. Dimpotrivă, am știut mereu că banii plătiți de advertiseri vor ajunge în contul meu fără niciun fel de probleme.
 • Cu excepția unui singur material, toate articolele au fost acceptate din prima
  Dacă ești atent la condițiile impuse și nu uiți de vreuna dintre ele, cu siguranță articolul tău va fi aprobat. Iar aceasat se întâmplă foarte repede. Nu trebuie să aștepți zile întregi până să afli dacă materialul postat de tine a fost acceptat sau nu. Este și aceasta o altă bilă albă, într-o lume a platformelor de advertoriale destul de cenușie.
 • Timpul de asteptare este redus
  Așa cum spuneam și mai sus, afli extrem de repede dacă articolul scris de tine a fost aprobat și plătit. Am avut surprize neplăcute pe alte platforme, acolo unde aprobarea unui articol venea foarte greu sau, mai grav, articolul era respins. O amintire care mi-a rămas de pe o altă platformă este următoarea: am scris articolul, iar după câteva zile am fost anunțat că trebuie să-l refac, deoarece tonul era prea pozitiv; am refăcut articolul, încercând să scriu pe un ton ceva mai neutru; după ce-l repostez pe respectiva platformă, mi se spune că trebuie iarăși refăcut, de data aceasta fiind neutru spre negativ; inițial, m-am gândit să renunț, dar am zis că, poate, au dreptate și nu am folosit tonul cel mai potrivit; o iau, așadar, de la capăt, a treia oară și mai scriu o dată articolul, după care-l trimit; ei bine, și de această dată s-au găsit “defecte”; atunci am renunțat definitiv, realizând, poate prea târziu, că firma în cauză nu era de încredere; până la urmă, temelia unei colaborări eficiente este încrederea. Advertoriale.eu are ceea ce în multe locuri lipsește: încrederea în ceea ce scriu bloggerii, în capacitatea lor de a-și îndrepta micile scăpări, inerente uneori.
 • Comunicarea foarte bună cu responsabilii platformei
  Dacă ceva nu este în regulă, ai neclarități sau dorești informații în plus, vei găsi înțelegere, ajutor și cooperare totală la cei care se ocupă de platforma advertoriale.eu. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns, iar acest răspuns vine în timp scurt. Pe alte platforme, trimiți mesajul și te întrebi dacă o să-ți răspundă cineva vreodată.

Toate argumentele de mai sus, plus altele pe care vă las plăcerea să le descoperiți singuri, mă determină să afirm cu toată sinceritatea că advertoriale.eu este cea mai bună platformă de advertoriale pe care am întâlnit-o până acum.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu