Pe când nu era Mafia TV (Antena 3 şi RTV), ziariştii români erau bătuţi şi târâţi prin tribunale de grupul infracţional organizat cu acronimul PSD

miercuri, decembrie 23, 2020 17:07
Posted in category Mass-media

Vaccin Covid 19Primii 15 ani de după decembrie 1989 au fost dominaţi de două figuri horror pentru România: KGB-istul criminal Ion Iliescu şi puşcăriaşul mafiot Adrian Năstase. Asasinului tinerilor din decembrie 1989 şi de la mineriada din 14-15 iunie 1990, Ion Iliescu, i-a urmat asasinul economic al României, cel care a definitivat “opera” de transformare a statului român într-un stat mafiot, cu baroni locali şi cu corupţie cât cuprinde, Adrian Năstase. Haideţi să vedem ce păţeau ziariştii români în 2004, dacă îndrăzneau să spună adevărul despre mafia PSD.

Radio Total, hărţuit totalitar

PSD-ul a ajuns să creadă că ce n-a câştigat la urne poate câştiga prin tribunale. Ce şi-o fi spus PSD-ul de la Bucureşti, că dacă nu mai are (în 2004 – n.m.) primari ca sursă de venit, atunci măcar să ia nişte bani de la ziarişti.

Posibil aşa s-or fi gândit pesediştii atunci când au dat în judecată postul Radio Total sub învinuirea că a pricinuit grave pierderi partidului difuzând, în ziua primului tur (al alegerilor locale din 2004 – n.m.), o declaraţie referitoare la starea drumurilor şi a parcurilor din sectorul 3, dată de Renate Weber, preşedinta Fundaţiei pentru o Societate Deschisă.

Ar trebui totuşi atrasă atenţia opiniei publice că doamna Renate Weber, deşi a vorbit despre starea drumurilor, a omis să pomenească de cea a trotuarelor. Capitol la care PSD-ul stătea (în 2004 – n.m.) bine, căci despre trotuare nu se poate spune că nu le-a făcut.

Păţaniile din Constanţa ale camerei de luat vederea cu pumnul

Echipa TVR de corespondenţi de la Constanţa, formată din Adrian Boioglu şi George Malcioiu, şi-a văzut zilele trecute (iulie 2004 – n.m.) visul cu ochii. Visul este unul foarte urât şi a constat în pumnul pe care George Virgil Bosînceanu, patronul unui hotel din Mamaia, l-a apropiat de ochii jurnaliştilor până la limita maximă, de avarie, a vizibilităţii.

Incidentul s-a petrecut în timpul unui control al Ministerului Turismului şi sub ochii mult mai bine protejaţi ai poliţiştilor şi jandarmilor locali. Aceştia din urmă n-au catadicsit să intervină nici când pagubele umane au început să fie împănate cu cele tehnologice, victimă căzând un acumulator de 350 de euro.

Agresorul Bosînceanu este (era în 2004 – n.m.) erou al revoluţiei cu acte, lucru extrem de dubios dacă ţinem cont de faptul că în urmă cu 14 ani revoluţionarii au apărat Televiziunea Română şi nicio clipă nu le-a trecut prin cap s-o bată. (“Academia Caţavencu”, nr. 656/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu