Teroriştii “profetului” pedofil şi criminal Mahomed – aproximativ 1500 de ani de crime împotriva umanităţii

joi, decembrie 24, 2020 13:36
Posted in category Mass-media

ReligieDupă anul 500 e.n., un şef de trib mai fără ţigle pe acoperiş, pe nume Mahomed, a avut cică o viziune: o voce din capul său gol i-a şoptit că e musai să ucidă milioane de oameni pentru instaurarea pe Pământ a regimului musulman cu faţă criminală, în care fetele să aibă feţele acoperite, dar să poată deveni soţii de musulmani “credincioşi” de pe la 5 anişori. Şi 1500 de ani, de atunci până în prezent, asta fac martorii lui Mahomed: ucid, ucid şi iar ucid. Singura lor distracţie este moartea “necredincioşilor”. Ce să construiască ei ceva: o autostradă, o maşină, un avion, acestea sunt lucruri “mărunte” pentru aceşti trimişi ai Divinităţii. De construit construiesc doar bombe, pe care le plasează unor fraieri fără prea multă şcoală, care chiar cred tâmpenia aia inventată de nişte popi musulmani: dacă te arunci în aer şi omori nişte “necredincioşi”, te aşteaptă 100 de fecioare virgine în paradisul musulman, toate blonde, care o să-ţi satisfacă toate poftele. Cât de cretin poţi fi să crezi asemenea aberaţii?!

Cum oamenii de ştiinţă n-au inventat încă întoarcerea în timp, pentru a-l trimite pe acest Mahomed mai repede în paradisul musulman, înainte de a se apuca de inventat religia musulmană, haideţi să vedem o altfel de întoarcere în timp, o rememorare a uneia dintre crimele săvârşite de aceste bestii ieşite din peştera urât mirositoare a istoriei plină de crime şi genocid de pe la începuturile umanităţii.

Anul 2004, însemnare din “Academia Caţavencu” (nr. 656/iulie 2004).

La concurenţă cu vecinii greci, Istanbulul candidează cu succes la titlul de capitală a Jocurilor olimpice a terorismului. Aici, nişte terorişti duntr-o organizaţie mai dezorganizată au eşuat în punerea la cale a unui atentat sângeros.

Mai exact, bomba lor a explodat, din greşeală, într-un autobuz, destul de departe de locul fixat, omorând patru oameni şi rănind alţi 21 de ghinionişti.

Dar pentru a-şi păstra blazonul de firmă serioasă, purtătorul de cuvânt al acestora şi-a prezentat oficial scuzele pentru eşec, arătând într-un comunicat că: “…în 34 de ani de activitate a organizaţiei noastre nu s-au mai întâmplat asemenea accidente neplăcute”.

La aşa preocupare pentru imagine şi pentru cei pe care urmează să-i căsăpeşti, ar fi foarte probabil să ne trezim şi noi, la redacţie, cu următorul comunicat de presă: “Stimaţi consumatori, ne cerem scuze în primul rând celor care aşteaptă să moară în atentatul propriu-zis, care nu a mai avut loc. În speranţa că nu v-am dezamăgit foarte tare, vă oferim gratuit un nou atentat plus un bonus din partea firmei: un loc pentru copiii până la şase ani în rândul întâi al evenimentului şi o reducere de 50% pentru cei care vor să participe împreună cu soţia.”

“În spiritul seriozităţii cu care v-am obişnuit în cei 34 de ani de activitate, ţinem să mai precizăm următoarele: teroristul rănit în acest accident de muncă avea asigurările de sănătate plătite la zi şi va beneficia de concediu medical legal, plătit de firmă; firma obţinuse toate autorizaţiile de la primărie necesare evenimentului amintit; substanţe folosite n-au fost testate pe animale, iar în timpul filmărilor niciun animal n-a avut de suferit; de asemenea, s-au respectat toate normele de protecţie a mediului; s-a luat legătura cu autorităţile locale care au promis înlocuirea atobuzului şi asfaltarea promptă a străzii. Semnează: Cercul de Terorism Amator.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu