Politicienii mafioţi din România s-au tratat afară, atunci când au avut probleme medicale

joi, decembrie 31, 2020 14:03
Posted in category Mass-media

Victor Viorel PontaDoar “fraierii” de români, care n-au mai apucat să fure, au murit în spitale cu viermi, fiind internaţi în spitale insalubre, fără dotări minimale, mai rele ca-n Africa. Da’ avem pensii speciale pentru mafioţii din politică şi Mafia TV (Antena 3 şi România TV), care-i apără pe aceşti mafioţi, vânzând gogoşi fraierilor care-i ascultă pe alde Ciuvică, Gâdea, Badea, Ciutacu, aceşti mâncători de rahat pe bani foarte mulţi (salariul lunar al pupincuristului ciumei roşii Mihai Gâdea este undeva la 35.000 de euro; păi, în acest condiţii, dacă-ţi dă telefon Dan Voiculescu şi îţi comandă să-l umpli de rahaţi pe Preşedintele României, ales de nişte milioane de “fraieri”, care chiar au crezut în cel ales, fie că se numea Traian Băsescu, fie că se numeşte Klaus Iohannis, te execuţi imediat şi bagi în capul pensionarilor şi asistaţilor teorii vecine cu nebunia, precum alea cu Soros, Statul paralel etc.).

Dacă ne amintim bine, şi ne amintim, limbricul penal Victor Viorel Ponta, criminalul de la Colectiv, asasinul procurorului Cristian Panait, s-a operat la picior în Turcia, doar otomanii au spitale mai bune ca România, ce a avut ghinionul să-l aibă prim-ministru pe acest slugărel al mafiei, Puie Monta, care nu s-a deranjat să construiască vreun spital, preocuparea sa de bază, în acea perioadă, fiind anihilarea DNA şi scăparea mafioţilor, care l-au ajutat să ajungă premier, de puşcărie. Mai mult, drept mulţumire că turcaleţii s-au deranjat să-l opereze, Victor Ponta voia să construiască la Bucureşti cea mai mare moschee din Europa, asta în timp ce poza pentru turma cre(ş)tin-ortodoxă în apărătorul valorilor tradiţionale. Probabil în capul lui Puie Monta, plin de rahat, valorile tradiţionale ale românilor înseamnă islamism şi cea mai mare moschee din Europa.

În ţări dezvoltate economic, precum Japonia sau Coreea de Sud, şi la mii de ani, distanţă în timp, în faţa Republicii Ortodoxe România, politicienii corupţi se sinucid, nu modifică în Parlament legile Justiţiei în favoarea lor. De ce nu se sinucid mafioţii din Românica? Deoarece pentru turma de mămăligari imbecili care-i votează furtul banilor publici de către mafioţii din politică este irelevant. Mămăligarul cretin şi idiot, care acceptă să cotizeze la averile imense ale popilor, nu are conştiinţa faptului, din prostie probabil, că banii furaţi de politicianul corupt puteau fi folosiţi pentru dotarea şi construcţia unor spitale în care mămăligarul imbecil s-ar fi tratat, el şi ai lui, aceşti bani ar mai fi putut fi folosiţi pentru construcţia şi modernizarea şcolilor în care copiii lui ar fi beneficiat de o educaţie mai bună.

Şi dacă tot veni vorba despre sinucidere, haideţi să încheim într-o notă relaxantă, cu un articol glumeţ din “Academia Caţavencu” (nr. 657/2004)

Coasa lux

Colecţia de primăvară-vară la sinucideri a fost în acest sezon una destul de bogată, în care au predominat, evident, culorile foarte vii în cele mai năstruşnice combinaţii: miliardari, soţii de oameni politici, bancheri, consilieri locali, poliţişti şi aşa mai departe, deşi în astfel de cazuri nu prea mai poate fi vorba de un “mai departe”.

Iniţial am crezut că este vorba de vreun sinucigaş în serie. Dar prognozele arată clar că odată cu creşterea nivelului de trai (ironie fină la adresa guvernului mafiotului Adrian Năstase, PSD, din 2004 – n.m.) a crescut şi va creşte şi rata fenomenului. Este unul dintre puţinii parametri la care guvernul (PSD, din 2004 – n.m.) se poate lăuda cu creşteri consistente, în vederea terminării negocierilor de aderare (la UE – n.m.) în 2004.

Acum (în 2004 – n.m.), că ne-am negociat cotele cu UE la porumbul, grâul sau brânza pe care avem dreptul să le producem, ar fi bine să obţinem o cotă cât mai mare şi la sinuciderile pentru export. Oricum, sinuciderile noastre sunt mai naturale şi mai cu gust decât ale lor.

În privinţa acestui subiect, bomboana de pe colivă ni se pare însă cazul psihiatrului P.J. Resnik, cel mai tare specialist american profilat pe sinucideri, a cărui soţie s-a sinucis. O fi zis femeia să nu-l facă de râs; şi ar fi şi păcat când ai un aşa specialist în casă să nu profiţi ca să faci o treabă ca la carte.

În aceste vremuri în care toată lumea râde, cântă şi se sinucide, un Partid al Sinucigaşilor ar fi binevenit. Ce ar face ei în cazul unui eşec la alegeri? Probabil s-ar autopedepsi rămânând în viaţă.

În încheiere, găsesc corect să-mi exprim şi poziţia personală în această problemă. Fiind o persoană foarte labilă psihic, sunt incapabil să mă sinucid. Faptul că nu găsesc absolut niciun motiv pentru care să mă sinucid mă aduce în pagul sinuciderii. Şi apoi mi-e teamă că dacă mă sinucid îmi trage taică-meu o mamă de bătaie soră cu sinuciderea.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu