Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks

marți, decembrie 7, 2010 18:17
Posted in category Istorie

WikiLeaksÎn ultima perioadă, site-ul Wikileaks (azi, 7 decembrie 2010, accesul la el este restricţionat, se pare) a prezentat dezvăluiri interesante, din care se pot deduce o sumă de adevăruri, nerostite până acum decât cu jumatate de gură. Astfel, HotNews.ro aminteşte de fraţii bolşevicilor români cu ochii oblici, chinezii, cei care, sub comanda unui tovarăş ministru, au atacat Google, în decembrie 2009. ‘În ianuarie 2010, Google a anuntat ca a fost victima unei serii de operatiuni de spionaj cibernetic. In acest fel, s-a reusit sustragerea de date personale si de mesaje private care apartineau disidentilor politici din China. Google a calificat atacul drept politic si a sustinut ca provine din China.’ Pentru alte amănunte, urmaţi link-ul de mai sus.

Alte dezvăluiri sunt reluate pe portalul de ştiri evz.ro: ‘Într-o discuţie a diplomaţilor americani cu fostul comisar UE pentru relaţii externe, Chris Patten, revelează o opinie deloc plăcută a acestuia despre România, considerată „un stat sălbatic”, arată documentele dezvăluite de WikiLeaks şi citate de The Guardian.
Iar din depeşele diplomaţilor americani la Chişinău s-a aflat că Vladimir Voronin a încercat să-l mintuiască pe Marian Lupu, liderul Partidului Democrat.
Tot în aceleaşi documente, Rusia e văzută ca un stat corupt până în măduva oaselor, în care toată lumea, de la Kremlin până la oficialii inferiori, membri ai serviciilor de securitate, oameni de afaceri şi crima organizată îşi dau mâna pentru a institui „un virtual stat mafiot”.’ Să mai spună cineva că ruşii nu ‘meritau’ să găzduiască un Campionat mondial de fotbal.

Pe un alt site găsim şi cum era pregătită România, în 2004, pentru a intra în UE, că tot bate câmpii Pontilescu despre guvernarea PSD. ‘Noi informatii referitoare la tara noastra au iesit la suprafata din dosarele secrete publicate de Wikileaks. Romania este un „stat salbatic”, nepregatit sa intre in Uniunea Europeana, afirma in 2004 fostul comisar european pentru Relatii Externe, Chris Patten. Fostul comisar UE a dezvoltat si motivele care impiedicau Uniunea Europeana sa devina „o putere reala”. Mai exact, Patten a vorbit despre trecutul dubios al unor lideri din statele care aderasera recent la UE, precum si despre”ochii de ucigas” ai fostului presedinte rus Vladimir Putin, in prezent prim-ministru.

Ce spunea Prostănacu’ în camapania electorală? Că Putin, cu ‘ochii de ucigaş’, nu agreează ‘România lui Băsescu’. Hai, românaşi roşii, mai înlănţuiţi odată România votând PSD-ul bolşevic şi rusificat. Se pare că tovarăşii pesedişti n-au învăţat nimic din istoria zbuciumată a neamului românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks”

 1. Neinfectat De Comunism says:

  decembrie 7th, 2010 at 21:11

  aceste scurgeri confirma adevarata stare de fapt din republica asta bananiera, aduse in aceasta stare de ilici si sleahta lui nomenclaturisti incompetenti…se pare ca julian asange a fost arestat la misto pt viol, caci nu se puteau lega de el pt aceste scurgeri rusinoase!!!rusine si americii pt treaba asta…daca tot avem freedom of speach lasa sa stim si noi ce gandesc altii despre mareata noastra tzara…

  te astept la mine pe blog unde Micul Prostanel si Marele Prostanac dezbat incinsi la chilotzi originea minciunii in PSD?!?!?!?

 2. Dumitru Caruntu says:

  decembrie 8th, 2010 at 13:12

  Corect, pana sa devenim o democratie autentica vor mai trece ceva ani. Un prim pas ar fi obtinerea de catre neocomunistii din PSD a unui procent < 20% la viitoarele alegeri. Am indoieli ca se va intampla asa dupa cum prezinta realitatea tembeliziunile mogulilor seara de seara.

 3. După ce a făcut praf justiţia din România, liberalul Tudor Chiuariu vânează gagici pe net | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2015 at 18:58

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

 4. Dejecţiile verbale ale lui Crin Antonescu în traducere liberă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2015 at 19:47

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

 5. Cum a aruncat Guvernul Tariceanu 24 de milioane de euro, bani publici, pe apa Sâmbetei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2015 at 21:06

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

 6. Hotia si coruptia s-au invatat in comunism | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 16th, 2015 at 21:48

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

 7. Anul zero şi calendarul | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 16th, 2016 at 17:41

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

 8. Relaţiile amoroase în Evul Mediu | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2016 at 21:19

  […] Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks […]

Adauga un comentariu