Amazon ar putea lansa un Wall Echo Display de 15 inci, plus alte device-uri

duminică, septembrie 26, 2021 13:28
Posted in category IT

Wall Echo DisplaySe pare că Amazon pregăteşte mai multe produse noi, interesante, care ar putea fi anunțate la viitorul său eveniment hardware din 28 septembrie. Potrivit Bloomberg, un Wall Echo Display de 15 inci este în lucru și ar putea funcționa ca un centru de control pentru casele inteligente.

În timp ce un afișaj Alexa montabil pe perete este o problemă importantă și, probabil, va primi cea mai mare atenție, se pare că Amazon lucrează și la o nouă bară de sunet Fire TV, produse Echo Auto și chiar articole portabile.

În ceea ce privește dispozitivul Wall Echo Display de 15 inci, denumit în cod Hoya, utilizatorii ar putea alege să-l așeze pe un suport, ca majoritatea afișajelor Amazon Echo, sau să îl monteze pe un perete. Ideea aici este de a monta ecranul de 15 inci într-o locație convenabilă a unei case, care ar putea fi apoi un centru de comandă pentru lumini inteligente, camere, difuzoare, încuietori inteligente și alte câteva dispozitive.

Utilizatorii ar beneficia, de asemenea, de toate avantajele tradiționale ale afișajului, inclusiv alerte meteorologice, întâlniri în calendar și tot ce fac oamenii cu dispozitivele Echo. Dacă Amazon lansează într-adevăr un Echo mare de 15 inci care se poate monta pe un perete, probabil va fi cel mai scump dispozitiv de tip Echo Show de până acum.

Apoi, auzim că Amazon ar putea, de asemenea, să lanseze o nouă linie de bare de sunet Amazon Fire TV accesibile, pentru a merge împreună cu gama de televizoare lansată recent, marca Amazon. Și, deși sunt disponibile deja bare de sunet Alexa de la terțe părți, acest lucru ar primi funcții Alexa suplimentare, ca să nu mai vorbim de o cameră frontală pentru apeluri video pe televizorul cu ecran mare.

În plus, Amazon lucrează la o nouă gamă de produse Echo Auto, inclusiv articole portabile pentru copii și seniori. Acestea fiind spuse, nu știm dacă vom vedea toate acestea la următorul eveniment Amazon, așa că va trebui să așteptăm și să vedem.

Și nu în ultimul rând, raportul Bloomberg menționează în continuare alte produse interesante, cum ar fi un robot Amazon, microfoane pentru karaoke, senzori de sănătate, monitoare pentru bebeluși și un nou procesor personalizat pentru linia sa de dispozitive în continuă expansiune.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu