Unde cautam carti in format electronic

sâmbătă, ianuarie 30, 2016 16:11
Posted in category IT

Carte electronicaNe place sau nu, lumea s-a schimbat, iar viitorul cărților tipărite este incert. Se presupune că acestea vor dispărea la un moment dat. Tot mai mulți oameni citesc asa-numitele cărți în format electronic (e-book-uri), care se pot accesa oriunde, nemaifiind nevoie să luăm cu noi un geamantan de cărți, cum era odată. Citeam în urmă cu vreo 3 ani o știre conform căreia în multe state din SUA scrisul de mână în școli a devenit materie opțională, toți elevii având lecțiile și aplicațiile la ele pe tablete, smartphone-uri etc. Cu alte cuvinte, cărțile în format electronic sunt viitorul. De aceea, iată mai jos câteva site-uri ce includ motoare de căutare a cărților în format electronic.

 • Google Books, o variantă a motorului de căutare Google specializata în cărți în format electronic. Fiind vorba de Google, asta ar fi cam prima opțiune.
 • Free Computer Ebooks permite căutarea și descărcarea carților în format electronic din domeniul IT.
 • Online Computer Books se poate folosi în cazul în care sunteți interesați de cărți în format electronic din domeniul programării.

Restul materialului aici.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Unde cautam carti in format electronic”

 1. Cartile copilariei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 23rd, 2016 at 10:17

  […] Unde cautam carti in format electronic […]

 2. Cum putem proteja printr-o parola documente in format PDF | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2016 at 15:24

  […] Unde cautam carti in format electronic […]

 3. 5 convertoare online pentru a modifica formatul cărţilor electronice (e-books) | A șaptea dimensiune says:

  august 9th, 2018 at 12:04

  […] Unde cautam carti in format electronic […]

Adauga un comentariu