Australia, in 16 imagini

miercuri, iunie 24, 2015 17:15
Posted in category Educatie

AustraliaCe știm despre Australia? Unii dintre noi extrem de puțin. Și poate ar merita să știm ceva mai mult despre o țară fondată de prizionieri, pe un continent izolat de restul lumii. Wikipedia ne spune că Australia este a șasea țară din lume după mărime, având un teritoriu de aproximativ 7,5 milioane de kilometri pătrați. Prin comparatie, România are o suprafață de aproximativ 240.000 km2. Australia este cea de-a 12-a economie a lumii după veniturile totale și a cincia după venitul pe cap de locuitor. Este pe locul al doilea după indicele dezvoltării umane, ocupând unul din primele locuri în domenii precum: calitatea vieții, sănătate, educație, libertate economică, protecția drepturilor civile și a celor politice. Are un număr de aproximativ 23 de milioane de locuitori, dar o mare parte a continentului Australia este nelocuită.
Și acum haideți să vedem câteva imagini inedite din Australia, mai puțin obișnuite pentru noi, europenii. Se spune că în Australia îți potolești cu siguranță setea de adrenalină, fiind pus în fața unor întâmplări dintre cele mai neobișnuite. Cum le vedem? Urmam urmatoarea legatura https://www.traveltips4life.com/17-pictures-that-prove-australia-is-the-craziest/

Citește și articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu