Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) funcţionează la turaţie minimă. Mafioţii din politică ştiu de ce

sâmbătă, iulie 10, 2021 13:00
Posted in category Justitie

DNAMafioţii din PSD, şi nu numai, au reuşit să blocheze activitatea DNA, prin îndepărtarea Laurei Codruţei Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi schimbarea legilor în favoarea infractorilor. La toate acestea se adaugă măsura criminală de a elimina probele obţinute de Serviciul Român de Informaţii (SRI) din marile dosare de corupţie, deşi mafioţii, corupţii şi interlopii din orice ţară sunt descoperiţi prin colaborarea dintre Justiţie şi serviciile secrete.

Pe lângă toate acestea, ar mai fi criminala măsură de înfiinţare a Secţiei Speciale, organism terorist menit să intimideze procurorii, să protejeze marii corupţi ai neamului românesc.

Din păcate, conform zicerii “Mai grav decât acţiunea celor răi este idiferenţa celor buni”, Secţia Specială nu s-a desfiinţat nici acum, din cauza opoziţiei UDMR. Acest UDMR s-a tranformat într-o cloacă plină de hoţi şi corupţi, care nu-i apără pe maghiari, ci averile furate de liderii UDMR şi mafioţii protejaţi de aceştia.

Şi să nu uităm încă ceva. Kovesi a fost demisă de Iohannis la cererea CCR – sluga PSD. Şi acest Iohannis putea să aleagă să n-o demită, deoarece există un precedent de neaplicare a hotărârii CCR: referendumul din 2009, cu reducerea numărului de parlamentari, validat de CCR. Dacă nu s-au aplicat rezultatele acelui referendum, validate de CCR, cu atât mai mult putea să nu se aplice recomandarea CCR = sluga PSD privind demiterea Laurei Codruţei Kovesi. Dar Iohannis, ca un laş ce a fost, este şi va fi, a ales liniştea concediilor şi vacanţelor fără sfârşit, doar nu era să lupte cu mafioţii din PSD.

Oricum, Românica, populată în procent de cel puţin 60% de o turmă abrutizată de Mafia TV (Antena 3 şi RTV), îşi merită corupţii. O gloată ce plânge după un dictator ateu, care a demolat biserici, unele monumente istorice, dar membrii gloatei se declară “creştini”, şi nu “cretini”, cum ar fi normal, n-o meritau pe Laura Codruţa Kovesi. O meritau în schimb pe imbecila mileniului, Viorica Dăncilă, şi pe borfaşul Liviu Dragnea, care ar fi dus România la statutul ce Califat Ortodox Pupător de Moaşte (cadavre), în gulagul rosofon alături de Belarus şi alte republici bananiere.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu