bekid.ro, dacă sunteți interesați de cărucioare pentru copii

duminică, noiembrie 30, 2014 11:38
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă sunteți în căutarea unor cărucioare pentru copii, care să aibă tot ce trebuie, intrați pe site-ul cu link-ul pe imaginea de mai jos. Bekid.ro este magazinul online unde găsiți o diversitate de cărucioare pentru copii, inclusiv pentru gemeni. De exemplu, căruciorul 3 în 1 Coccolle C628, prezentat și în poza de mai jos, are un cadru de aluminiu ce oferă o greutate rezonabilă transportului, precum și rezistență. Conține modul sport, landou și coșuleț auto. Este confecționat din materiale de calitate, iar cadrul, ușor și compact, este ușor de pliat. Spătarul se poate înclina în 3 poziții, de la poziția șezut și până la poziția întins complet pe spate. Mânerul este ajustabil pe înălțime, iar roțile din față se pot roti 360 de grade. Are și husă de picioare pentru sezonul rece, garanția produsului fiind de 24 de luni. Dacă-l comandați, primiți cadou gentuța Coccolle BIMBO C002. Se livrează în 24 de ore, prin curier, iar acasă îl primiți sigilat în ambalajul original al producătorului.

Mai mult, dacă-l comandați azi, sau comandați alte produse de pe site azi, aveți importante reduceri de prețuri, fiind Black Friday 2014. Pe site, mai găsiți și multe alte produse pentru copii, fiind un magazin online special destinat copiilor. Aveți mai multe modalități de plată a produselor comandate. Contravaloarea acestora poate fi achitată în numerar, la primirea produselor sau la ridicarea acestora de la sediul Bekid (vedeți adresa pe site), puteți plăti online cu cardul sau puteți vira banii prin ordin de plată. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei, transportul este gratuit.

Știți cum au apărut cărucioarele pentru copii? Dacă nu știți, haideți să aflăm împreună. Wikipedia ne spune așa:

“În anul 1733 William Kent, eminent arhitect englez, arhitect peisagist și designer de mobilier care a trăit la începutul secolului al 18-lea, este cel care a inventat primul vehicul pentru copii, confecționat pentru Ducele Devonshire. La acest vehicul tracțiunea era făcută de un cățel, capră sau ponei.
În 1830 Benjamin Potter Crandall a vândut primele cărucioare în America, iar fiul acestuia, Jesse Anmoul Crandall a patentat mai multe îmbunătățiri făcute cărucioarelor standard, adăugând parasolar și suport de umbrele.
În anul 1840 aceste vehicole au început să fie din ce în ce mai populare și ca urmare, Regina Victoria a cumpărat trei cărucioare pentru copii de la Hitchings Baby Store.
Primele cărucioare pentru copii aveau prețuri exorbitante, iar siguranța copiilor era precară. Cărucioarele erau confecționate din lemn sau răchită, purtau ornamente greoaie și aveau nume de familii regale.
În 1848 Charles Burton a construit primul cărucior fără tracțiune animală. Acest nou model putea fi împins de oameni. Burton a deschis în Anglia o fabrică de cărucioare pentru copii, care prelua comenzi de la toate capetele încoronate ale lumii.”

Sper că ați reținut unde trebuie să ajungeți ori de câte ori avem nevoie de produse pentru copii, inclusiv bebeluși. Bekid.ro vă așteaptă cu produse de calitate la prețuri mici.

Carucioare 3 in 1 – Bekid.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu