La PSD-işti, familia tradiţională este bigamie curată

vineri, iulie 26, 2019 15:09

Asistat versus olimpicCa-n orice ţară de rahat, populată de o turmă de indivizi ce posedă căcărezele Mioriţei pe post de testicule, în loc să se construiască un spital, au fost aruncaţi aproximativ 45 de milioane de euro pe organizarea unui referendum cumplit de inutil şi idiot pentru aşa-zisa familie tradiţională. PSD = ciuma roşie = mafia a propus şi organizat referendumul respectiv, deşi avea în frunte actualul puşcăriaş cazat la Rahova, Liviu Dragnea, posesor de amantă de 25 de anişori, în timp ce el avea 55, deşi Biblia, cartea aia pe care au citit-o maxim 5% dintre ortodocşi, inclusiv cei care participă la mitingurile pupătorilor de moaşte din Noua Dreaptă, spune că “Să nu preacurveşti”, adică să nu faci sex decât cu soţia pe care ai ales-o (şi te-a ales) “până ce moartea …”.

Încă un exemplu, tot din gruparea penalo-infracţională PSD: Victor Viorel Ponta – Puie Monta, pentru prieteni – şi-o trăgea la greu cu Daciana Sârbu, pe atunci fata lu’ tăticu’ şi parlamentar PSD, în timp ce mitomanul plagiator era căsătorit cu prima soţie (Daciana e a doua, iar până să-l ajungă pe mafiotul Tăriceanu mai are de schimbat trei soţii), ba mai mult aceasta, adică prima soţie, era şi însărcinată. Cam aşa arată “familia tradiţională” la PSD-işti.

Se pot întreba unii dintre noi dacă, totuşi, astea nu sunt excepţii. Din păcate pentru morala publică (jegurile ajunse, din nefericire, în fruntea României nu realizează că trebuie să fie modele pozitive pentru acest popor), acestea nu sunt cazuri izolate. Mafioţii din PSD se şterg la cur cu normele creştinismului, dar pozează, pentru proştii care-i mai cred, în apărători ai creştinismului românesc. Iată, mai jos, şi un exemplu de prin 2003, tot din gaşca mafioţilor PSD.

Bigame over

Dumitru Martin, fratele prefectului PSD de Constanţa (prefect în 2003 – n.m.) Gheorghe Martin şi multiplu patron, pe alocuri chiar al unor afaceri de mare succes cu statul, a dat în judecată o armată de ziarişti care au îndrăznit să facă publică, prin intermediul publicaţiei Jurnal de Constanţa o încârligată poveste cu bigamie, divorţuri şi recurs în anulare.

Soţia numărul 1, adică cea veche, a reuşit să anuleze în 2002, la Curtea de Apel Constanţa, hotărârea privind divorţul dintre domnia sa şi Dumitru Martin. Fără să aştepte această ultimă decizie a Curţii, fratele prefectului s-a grăbit ca fata la măritiş şi s-a căsătorit cu, evident, soţia numărul 2, în 2001.

Grăbindu-se şi dânsul, nu se ştie de ce anume, procurorul general a promovat recurs în anulare împotriva deciziei Curţii de Apel, după modelul unic, de acum 25 de ani (din 1978 – n.m.), al divorţului Adrian Păunescu vs. Constanţa Buzea. Asta în timp ce o plângere depusă de soţia numărul 1 împotriva soţului său şi a soţiei numărul 2, pentru bigamie, nu s-a grăbit deloc, ba chiar a aşteptat şapte luni până când un poliţist să smulgă o primă declaraţie în acest caz.

De altfel, inspectorul care a făcut această anchetă explozivă, cu o viteză de 1,71 declaraţii/an, este cercetat pentru tăinuire de dosar. Ziaristei Betty Fripis i s-a părut oarecum exagerată această mică diferenţă de reacţie şi şi-a aşternut gândurile pe hârtie, alături de consemnarea întâmplărilor, desprinse parcă din notiţele unui scenarist sud-american care prinde la cablu doar Acasă TV.

În consecinţă, Dumitru Martin s-a gândit să dea procese la tot cartierul şi le-a chemat în instanţă, cică pentru calomnie, pe Betty Fripis, Emilia Valentina Beleţ (redactor-şef) şi Anca Cristina Govor (redactor-şef adjunct), toate de la Jurnal de Constanţa, solicitând un miliard de lei (vechi – n.m.) despăgubiri.

Ba chiar s-a gândit să fie spiritual, drept pentru care plângerea conţine şi o glumă: “în primul rând, doamna, domnişoara sau poate chiar domnul Betty Fripis(…)”. Nu vi se pare cam deplasată această dilemă pentru un domn disputat de două soţii? (“Academia Caţavencu”, nr. 620/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “La PSD-işti, familia tradiţională este bigamie curată”

  1. Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 19th, 2019 at 8:36

    […] La PSD-işti, familia tradiţională este bigamie curată […]

Adauga un comentariu