La 20 octombrie 2017, in regimul mafiotului Dragnea, elevii de clasa a V-a inca nu au manuale

vineri, octombrie 20, 2017 16:42

PSD, ciuma rosieEvident, această situaţie anormală, aducătoare de lipsă de educaţie, unică în lumea civilizată, nu interesează 75% dintre bugetarii din învăţământ ce au şi astăzi limba bine înfiptă în funduleţul catifalet, cu arome de trandafiri, al mafiotului Liviu Dragnea. Această situaţie tragică nu interesează nici pe unii dintre părinţii (în general cu o educaţie precară) elevilor din clasa a V-a, pentru care şcoală reprezintă ceva care funcţionează de la sine, este îndeajuns să-ţi trimiţi copilul la şcoală şi gata-i, sistemul condus de cel mai imbecil ministru al Educaţiei din 1989 încoace îţi va transforma copilul într-un cetăţean bine pregătit pentru lumea de mâine.

Grupul de şoc şi groază pus la Ministerul Educaţiei de către însuşi Întunecimea Sa Liviu Dragnea, noul Ceauşescu al României, un Ceauşescu mai hoţ şi mai şmecher, a scos un compendiu care, cică, ţine loc de manuale. Numai că acel compendiu nu cuprinde toate disciplinele, de exemplu Informatică şi TIC nu se află în acel compendiu, deşi este un obiect de studiu total nou pentru elevii de clasa a V-a. Realizaţi cam ce debandadă este la nivelul Ministerului Educaţiei, încăput pe mâna unui individ, Liviu Pop, incapabil să scrie sau să rostească în mod corect trei fraze în limba română.

În tot acest timp, televiziunile mafiei PSD-iste, Antena 3 şi RTV, continuă, seară de seară, asediul asupra justiţiei, ca şi cum singura problemă a României este viitorul condamnatului penal cu suspendare Liviu Dragnea. Pentru rahaţii de la Antena 3 şi Romania TV nu există drumuri praf, defrişarea pădurilor, lipsa manualelor din şcoli, mizeria din spitale, pensiile speciale ale clicii PSD-iste, creşterea preţurilor, lipsa investiţiilor, lipsa proiectelor care să atragă fonduri europene, emigrarea elitelor ţării etc., ci numai şi numai atacurile zilnice la adresa justiţiei, a părţii sănătoase care îndrăzneşte să-i deranjeze pe mafioţii din PSD şi să le ceară socoteală pentru jaful practicat 28 de ani.

Rămân la părerea că în orice altă ţară civilizată, cu un CNA funcţionabil, asemenea mizerii precum Latrina 3 şi Onania TV erau demult închise. În Românica, cu un CNA de rahat, format din oamenii mafiei PSD-iste, cele două aşa-zise posturi TV, de fapt nişte cocine ordinare, continuă să mintă şi să dezinformeze, continuă politica de distrugere a moralităţii publice, aşa cum patronii celor două closete, Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă, au furat pe rupte în România de după 1989.

Pe cale paşnică nu se obţine nimic mai mult decât nişte amenzi de la jandarmerie şi nişte scuipaţi de la jegurile Ciutacu şi Gâdea. Trebuie schimbată atitudinea. Cu mafioţii PSD-işti nu merge cu mănuşi, nu merge cu argumente, nu merge cu metode civilizate. Nu, la aceştia merge cu parul, cu sticle incendiare, cu furci şi topoare. Cei 600.000 de oameni ieşiti în Piaţa Victoriei, într-o seară geroasă din februarie 2017 (de 3 ori mai mulţi decât în 22 decembrie 1989), nu i-au convins pe mafioţii PSD-işti să renunţe la demolarea justiţiei. Ce alt argument mai vrem pentru a înţelege că vremea păcii dintre societatea civilă, dintre oamenii care muncesc în România şi hoţii din PSD a trecut. Este simplu: ori noi, ori ei. Deocamdată noi suntem sclavii mafiei PSD-iste, suntem străini în propria ţară, suntem umiliţi şi împroşcaţi cu noroi seară de seară la teviziunile mafioţilor, suntem victime ale hoţiilor borfaşilor din PSD, murim pe drumuri de rahat, în spitale nedotate, suntem forţaţi să emigrăm, ca şi cum România ar fi doar ţara mafiotului Dragnea şi a ţiganilor plătiţi să-i susţină pe mafioţi, nu şi a noastră.

Dragii mei, sunt momente în istorie în care răul nu-ţi lasă loc de prea multe alegeri. Copiii Timişoarei anului 1989 nu au murit pentru ca foştii securişti şi foştii bolşevici sau urmaşii acestora să acapareze România. Nu au murit ca să fim minţiţi seară de seară la televizor. Nu au muri să fim etichetaţi în tot felul, dacă ieşim în stradă, aşa cum dictatorul stalinist împuşcat în 1989 îi făcea “huligani” pe revoluţionarii de atunci. Să arătăm lumii că mai avem sânge de roman, acel faimos şi măreţ imperiu care a cucerit o lume. Să arătăm că suntem urmaşii dacilor curajoşi şi liberi, poate cel de temut adeversar al Romei antice într-o anume perioadă. Să arătăm că mămăliga mai şi explodează, că răbdarea românilor nu este infinită, că toţi cei care umilesc acest popor plătesc pentru răul făcut. Creştineşte şi româneşte, ce poate fi mai înălţător decât să te jertfeşti pentru cei dragi ţie şi pentru viitorul mai bun al ţării tale. România nu înseamnă doar 3,5 milioane de aurolaci, ţigani, ciobani, asistaţi social, şmecheri, gură-cască, vânzători de neam şi ţară, penali, ţoape, bădărani, ci mai ales crema acestei ţări, toţi cei umiliţi şi oropsiţi de un sistem corupt, care aduce în funcţii toate nulităţile, făcându-i uitaţi pe oamenii cu adevărat importanţi ai României.

Să arătăm mafiotului Dragnea că nu ne este frică de Jandarmeria lui devenită Poliţie politică, nu ne este frică de interlopii lui, transformaţi în gorile ce apară corupţii, nu ne este frică de puşcărie sau de moarte. Doar aşa, şi numai aşa, vom avea România liberă de mafioţi, România la care au visat cei ucişi în 1989. Decât să plângem noi, inocenţii acestei ţări, mai bine să plângă mafioţii şi corupţii. Decât să plângă mamele copiilor care şi-au stors creierii pe băncile şcolilor pentru a fi marginalizaţi după aceea de clica mafiotului Dragnea, mai bine să plângă mamale unor gunoaie precum Dragnea, Codrin Ştefănescu etc. Deminitatea unui popor se cucereşte, nu se cerşeşte de la mafioţii din politică. Să facem din România acea ţară de care nepoţii noştri să fie mândri oriunde în lume.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “La 20 octombrie 2017, in regimul mafiotului Dragnea, elevii de clasa a V-a inca nu au manuale”

  1. Betivanul agramat Tudose, un Ceausescu mai tuciuriu | A șaptea dimensiune says:

    mai 5th, 2019 at 8:46

    […] Ăsta e mai mitoman ca Ponta. Cum naiba poţi să afirmi aşa ceva în condiţiile în care peste 2 (două) luni elevii de clasa a V-a nu au avut manuale de matematică, limba română etc.? Cum dracu poţi fi atât de parşiv să minţi un popor […]

Adauga un comentariu