biciclop.eu, magazinul tău online de biciclete, trotinete și accesorii

miercuri, iunie 18, 2014 18:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSunteți pregătiți de o plimbare cu bicicleta? Cum? Bicicleta veche are probleme, iar una nouă nu prea știți de unde s-o luați? Hai, nu vă faceți probleme. Găsim noi o rezolvare. Chiar una extrem de comodă: primiți bicicleta acasă. Să trecem la treabă. Să presupunem că sunteți interesați de genti biciclete. În acest caz, accesați link-ul anterior și ajungeți exact la un magazin online unde, pe lângă genți pentru biciclete, găsiți cam tot ce mișcă legat de biciclete. O diversitate de biciclete și accesorii, de unde puteți alege produsele dorite.

Iar dacă vă interesează cursiere la oferta, click pe legătura anterioară. Livrarea produselor comandate se face în aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii. Plata produselor se poate face cu cardul, în numerar, la primirea produselor comandate, sau în numerar, prin ridicare de la magazin (intrați pe site pentru detalii).

Puteți comanda și biciclete pliabile, dacă accesați link-ul anterior. Pe site mai gasiți, și puteți comanda, alte produse, precum piese pentru biciclete: anvelope, camere, cricuri, ghidoane, jante, scule, pedale, portbagaje, șei, transmisie etc. Se mai pot achiziționa și accesorii pentru biciclete: pompe, sonerii, lumini, coșuri, antifurturi, bidoane, suporți, manșoane, îmbrăcăminte, ochelari de soare etc. Mai găsiți și trotinete: pentru copii, pentru adulți, piese și accesorii pentru trotinete etc. Mai puteți comanda: căști audio, camere video acțiune, genți și rucsaci, role etc. (intrați pe site și vedeți; click pe una din legături).

După cum se vede, am rezolvat problema, știm acum locul unde găsim tot ce este legat de biciclete. Folosiți prezenta recomandare și haideți la o plimbare cu bicicleta.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu