Bogdan Teodorescu, pupincuristul odiosului dictator Ceauşescu

duminică, septembrie 11, 2022 17:27

Ceausescu, alimente otravite
Un material din 2004 despre acest pupincurist de ieri, care, după ce a înghiţit rahat roşu cu polonicu’, astăzi este scriitor (hăă, hăăă, hăăă) şi analist.

Pentru ţară şi popor, să servim alt dictator!

Unul dintre aşa-zişii analişti politici, specialişti în PR şi arta comunicării politice, l-am numit pe „rafinatul” Bogdan Teodorescu, iubea puterea chiar şi atunci când era deţinută de PCR (Partidul Comunist Român sau „Pile Cunoştinţe Relaţii”, într-o traducere liberă – n.m.), nu de partidele pe la care s-a perindat şi le-a păpat banii.

Şi, înainte de a-l servi şi consilia pe potenţialul dictator Adrian Năstase (articolul apărea în octombrie 2004, iar atunci Adrian Năstase aşa părea: un potenţial dictator – n.m.), Bogdan Teodorescu l-a pupat în cur pe tovarăşul Nicolae Ceauşescu, dictatorul en titre.

Iată ce spunea tânărul arivist pe când era student în anul II la secţia de analişti politici de la Institutul de Construcţii Bucureşti: „Unitatea dialectică a politicii interne şi internaţionale a României şi-a găsit o strălucită reflectare în Cuvântarea recentă a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, rostită la înalta tribună a Marii Adunări Naţionale. Ea vine să sublinieze faptul că grija pentru pacea proprie şi pacea lumii este linia de conduită izvorâtă din dorinţa fierbinte a poporului nostru – popor care a avut o istorie dramatică înfruntând războaie nedorite şi conflicte ce i-au ameninţat fiinţa – de a construi în linişte propriul destin. Pe fundalul cursei înarmărilor, paşii concreţi de dezarmare şi pace propuşi la iniţiativa preşedintelui României şi ilustraţi de Hotărârea reducerii unilaterale a armamentelor, efectivelor şi cheltuielilor militare ilustrează continuitatea conceptuală şi practică a unei politici preocupate de destinele omenirii. „Mai mult ca oricând – arăta tovarăşul Nicolae Ceauşescu -, trebuie puse pe primul plan interesele păcii, asigurarea condiţiilor necesare ca uriaşele mijloace ce se cheltuiesc pentru înarmare să fie puse în slujba dezvoltării economico-sociale, a soluţionării gravelor probleme economice şi sociale, inclusiv ale subdezvoltării””.

Nu mai cităm din opera măreaţă de aplicat limbi tinere pe un dos bătrân şi zbârcit, nu ştim dacă se află vreun doctor în sală, în caz că ne vine să vomităm.

Am vrut să vă atragem atenţia că, totuşi, Revoluţia i-a năruit lui Bogdan Teodorescu şansa de a deveni un mare activist de partid, dar i-a dat-o pe aceea de a deveni trădător de partide! („Academia Caţavencu”, nr. 671/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu