Ca să ajungi notar public, dai examen; dacă eşti soţia PSD-istului Miron Mitrea, ajungi notar public fără examen

marți, mai 2, 2023 6:50

Fufele PSDMda, am aşa o stare de lehamite atunci când vine vorba despre Mafia PSD, ce a distrus această ţară, dar continuă să fie votată de 2-3 milioane de analfabeţi, cu creierul spălat cu minciuni şi dezinformări de către Mafia TV (România TV, Antena 3, Realitatea TV etc.). Voi trece, totuşi, peste această stare, pentru a vă prezenta un articol din 2004, în care se povesteşte despre soţia mafiotului PSD-ist Miron Mitrea, Manuela Mitrea, ajunsă şi ea parlamentar, doar PSD este urmaşul PCR, iar PCR, într-o intepretare a la Scorniceşti-Olt, însemna: Pile Cunoştinţe Relaţii.

Pentru mafioţii din politică, avantajul traiului din bani furaţi în acea perioadă, începutul anilor 2000, era dat de faptul că nu existau reţelele de socializare, aşa încât foarte puţini români ştiau despre hoţiile PSD-iştilor. E bună şi tehnologia la ceva, chiar dacă urlă (gân)dacii liberi despre cip-uri şi alte bazaconii.

Bun, haideţi să vedem cum ajungea soţia PSD-istului Miron Mitrea, Manuela (- Manuela) Mitrea, notar public fără examen.

Manuela mânuieşte Manivela

Pe 19 iunie 2003, deputata Manuela Mitrea semna declaraţia de interese de la Camera Deputaţilor. Ajunsă la ultima rubrică, oftă şi îşi spuse în gând că mare fătălău tre’ sa fie Manivelu’ ăsta daca ea e încă nevoită să scrie acolo „notar stagiar”.

Pe 26 mai 2004, de data asta în declaraţia de avere, Manuela Mitrea a scris, parcă mai apăsat, ce o frământa de atâta amar de vreme: „notar public”. Scriind, mai că îi venea să-l pupe pe Mironel al ei şi Manivelu’ al nostru, al întregului popor.

Nu o lăsase nici de data asta pe ea, deputata şi soţia devotată, să aştepte ca toţi ceilalţi mârlani sau, Doamne fereşte, să înveţe pentru un rahat de examen pe care, oricum, cine are pedigree-ul corespunzător nici nu mai trebuie să-l dea, înţeles? E vorba de examenul de notar definitiv pe care, recent, l-a trecut până şi fiica PeSeDistului de Iaşi Solcanu, o mare capacitate de acumulare a notelor de 4 şi 5.

Aşadar, iată ce ne-a nedumerit: între momentul „notar stagiar” (declaraţie de interese, iunie 2003) şi momentul „notar public” (declaraţia de avere, mai 2004), singura şansă a notarilor stagiari de a deveni notari publici a fost examenul din 22-23 noiembrie 2003; fostul notar stagiar Manuela Mitrea nu se află pe lista celor admişi; Manuela Mitrea nu se află nici pe lista celor respinşi; Manuela Mitrea nu se află pe listă.

De mişcare nu sunt străini şefii Uniunii Notarilor, care au închis ochii la timp, dar şi-au păstrat buzunarele la fel de largi ca de obicei. Şi care închid ochii şi acum, deşi Manuela nici examen nu a dat, nici notariatul nu-i miroase.

Ar mai fi de spus că Manuela, nevăstuica lui Mitrea, a mai primit un mandat de deputat (a fost aleasă pe listele PSD, la alegerile parlamentare din 2004 – n.m.), fix de ziua ei, 28 noiembrie, motiv pentru care îmi urez de pe acum la mulţi ani în Canada. („Academia Caţavencu”, nr. 677/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu