Cardul Lyoness, soluţia la problemele tale financiare

joi, ianuarie 29, 2015 18:35
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu de curand s-a iscat o divergenta la mine in familie. Motivul pentru care s-a intamplat asta nu a fost unul chiar plauzibil, ci dimpotriva, a fost unul de cauza financiara. Mama mea se afla la un impas din cauza banilor, iar eu m-am gandit sa analizez bine un subiect pe care il auzisem de la un prieten in ceea ce priveste cardul Lyoness si am hotarat ca el este cheita pentru a o ajuta pe mama sa depaseasca situatia dificila in care se afla.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa o sfatuiesc pe mama sa nu isi piarda speranta in a incerca acest produs, care nu stiu de ce, dar eram sigura ca acesta va fi rezolvarea convenabila si nu complicate, in a iesi din acest incident. Avantajul pe care cardul il are este de a mentine in echilibru investitiile pe care vrei sa le faci. Adica, atunci cand doresti sa mergi la cumparaturi si nu iti permiti sa cheltuiesti prea multi bani, daca folosesti cardul Lyoness automat iti atribui niste puncte care se vor acumula in timp si vei beneficia de un discount uimitor la orice produs dorit.

In urma acestor evenimente, i-am instiintat si pe prietenii mei de existenta acestui card si le-am oferit puncte de reper pentru a gasi mai multe detalii pe site-ul Lyoness Romania. Stiu ca pare interesant ce as dori sa va spun, dar am auzit de noile idei geniale, cum ar fi: Lyoness Greenfinity, Lyoness Tv, Lyoness Child and Family Foundation, proiecte care incurajeaza firma sa se dezvolte pe mai de departe si sa dea auz tuturor celor care vor sa fie informati in legatura cu planurile pentru expansiunea marketing-ului. Daca ati aplicat cardul Lyoness, va invit sa lasati comentarii in sectiunea de mai jos.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu