Ce conteaza mai mult la un hoverboard: autonomia sau stabilitatea?

miercuri, octombrie 18, 2017 19:09
Posted in category Diverse

In magazinele online poti comanda acum hoverboard-uri cu autonomie mare, daca pentru tine este foarte important ca sa nu fii obligat sa incarci prea des bateria transportorului electric pe care il ai.

Autonomia unui hoverboard conteaza, dar mai importanta este stabilitatea sa

Cu toate acestea, putini iau un asemenea scuter electric pentru o deplasare continua pe o distanta mai lunga, de pana la 20 de km, ci mai mult in scop de distractie. Mai ales la noi in tara, unde calatoriile pe distante medii sunt adevarate aventuri, drumurile din localitatile de bastina sau din zonele limitrofe fiind care de care mai accidentate si mai inclinate.

Oricum, timpul mediu de utilizare din momentul in care o baterie de hoverboard este incarcata 100% nu depaseste doua ore, ceea ce inseamna o distanta maxima de 20 de km.

Dimensiunile rotilor sunt mai degraba importante la alegerea unui transportor personal electric, afirma specialistii, deoarece, cu cat ele sunt mai mari, cu atat device-ul de deplasare individuala ofera o stabilitate mai buna in functionare si se reduce riscul de cadere pentru persoana ce il utilizeaza.

Hoverboard

In plus, daca se alege un hoverboard cu roti de dimensiuni mici, chiar daca e perfect pentru plimbarile de weekend prin oras, el este incapabil de a prinde o viteza foarte mare, de aceea asemenea rotite sunt instalate, de regula, la scuterele electrice pentru incepatori sau la acele hoverboard-uri „de jucarie”, pentru copii.

Oricum, nici un adult nu isi cumpara o placa pe roti, fie si electrica, pentru a strabate drumul din oras pana la casa de vacanta, ci mai mult pentru a se distra iesind in parc, la o plimbare inedita cu prietenii, pentru a incerca senzatii tari asezat cu talpile pe platforma unui gadget la moda care mai are si calitatea de a nu polua mediul inconjurator.

Hoverboard-ul, ultimul pas pana la aparitia placii zburatoare

Desi au trecut ani buni de cand aceste transportoare electrice personale au devenit disponibile publicului larg, iar in strainatate utilizarile sale s-au tot diversificat de-a lungul timpului, devenind instrumente practice chiar pentru turism si diverse afaceri comerciale (angajatii unor mall-uri folosindu-le acum in mod curent), va mai dura pana cand ele vor deveni o prezenta cotidiana si in Romania.

Concurenta este mare in domeniul mijloacelor de deplasare la moda: scutere electrice, trotinete electrice, ba chiar si penny board-uri sau skateboard-uri.

Totusi, desi mai exista inca oameni care nu ar schimba pentru nimic in lume o trotineta electrica pe o placa cu roti dublu motorizata, se pare ca hoverboard-ul este acea veriga intermediara ce va permite curand trecerea la comercializarea pe scara larga a flyboard-ului (scuterului zburator).

Cu certitudine placa zburatoare va fi cea mai mare inventie de la avion incoace, deoarece va indeplini visul dintotdeauna al omului de a se desprinde de sol si a zbura fara aripi, intrecandu-se cu pasarile prin vazduh.

Momentul acela se apropie si atunci o sa simtim cu adevarat ca viitorul e aici.

Pana vom gasi pe rafturile magazinelor flyboard-uri, cel mai bine este ca sa ne exersam abilitatile de deplasare pe placile motorizate ce se deplaseaza pe sol, pentru ca sa avem un simt al echilibrului foarte bine antrenat in momentul in care vom ajunge ca sa ne deplasam prin vazduh, fara a mai avea nevoie de avion sau de un elicopter pentru acest lucru.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu